Messi i Modrić

 ILUSTRACIJA/VESNA VESELIĆ
VELIKA ŽELJA

Amerikanci i dalje čekaju Luku Modrića: ‘Messiju se priključuje još jedan član zlatne generacije‘

Modrić bi dolaskom ispunio veliku želju Davida Beckhama koji bi ga volio vidjeti pored Messija
Piše: SNObjavljeno: 23. rujan 2023. 10:04

Zanimljiv komentar dao je ovoga petka glavni urednik tiražnog španjolskog medija Mundo Deportivo. Santi Nolla dotaknuo se u jednom dijelu pitanja oko nastavka karijere Luke Modrića. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i madridskog Reala napunio je 38 godina, a i dalje pruža vrhunske partije iz tjedna u tjedan.

"Izgledno je da će se Luis Suárez u siječnju pridružiti Leu Messiju, Jordiju Albi i Sergiju Busquetsu u redovima Inter Miamija. Pitanje je hoće li Modrić moći doći na ljeto i tako ispuniti veliku želju Davida Beckhama koji bi ga htio vidjeti pored Messija u svome klubu", započeo je Nolla svoj tekst.

Činjenica je da pored fantastične konkurencije u veznom redu Reala Modrić neće imati sve minute na terenu, ali ostaje upitno i to hoće li Inter Miami imati dovoljno mjesta na salary capu ako se odluči na dovođenje Suareza i Modrića, koji bi se tada priključio usred MLS-sezone, jer ona počinje u ožujku.

Messi, Suárez, Alba i Busquets, članovi velike Barcelonine postave iz prošlog desetljeća popunili bi 40 posto dozvoljene sume za plaće igrača, instituta koji je sveprisutan u američkom profesionalnom sportu.

Linker
07. svibanj 2024 09:25