Luka Modrić

 OZAN KOSE Afp
KAKVO NEZNANJE

FOTO: Amerikancima se zbog ovoga smije cijeli svijet, pogledajte što su postavili uz lik Luke Modrića

Nakon što je kiksala FIFA, i to na službenoj Fantasy igri, sad još i ovo...
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 04. prosinac 2022. 21:01

Na Svjetskom prvenstvu u Kataru očekivali smo, a i dobili - puno apsurda od strane organizatora. Neki od njih su već prije početka bili nehumani uvjeti, zanemarivanje utjecaja na okoliš, itd. Ali i za vrijeme prvenstva greške su se nastavile jednakim tempom. Od laganja o brojci gledatelja na tribinama, do "kupovine" istih da dolaze podržati reprezentacije s kojima nemaju veze. Ipak, griješi se i oko hrvatske reprezentacije.

Istina, u ovom slučaju krive su strane organizacije ili medijske kuće. Prvo je na službenoj FIFA-inoj Fantasy stranici Dominik Livaković predstavljen potpuno krivo. Nakon toga Joško Gvardiol je na pressici za novinare svrstan u reprezentaciju Kostarike. Sada je pogriješila i američka sportska televizija FOX Soccer.

U najavi sutrašnjeg programa Svjetskog prvenstva, tj. dvoboja Hrvatske i Japana, te Brazila i Južne Koreje, Vatreni su krivo predstavljeni. Kao protivnik Japana, najavljena je Kostarika, imenom i grbom. Da situacija bude gora, pored grafike utakmica, stavljen je lik Luke Modrića u naravno - dresu s crveno-bijelim kockastim uzorkom.

Linker
08. svibanj 2024 17:48