Carlo Ancelotti

 OSCAR J. BARROSO/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
STALNO GA SELE

Ancelotti komentirao glasine: ‘Nisam dobio taj poziv, ali što da radim ako mi daju 500 milijuna?‘

Arda Güler i Aurélien Tchouaméni su blizu povratka na teren, potvrđeno je to na današnjoj presici
Piše: Darko DrmićObjavljeno: 08. prosinac 2023. 19:11

Uoči dvoboja kraljevskog kluba s Betisom u subotu, Carlo Ancelotti se dotaknuo svoje trenerske budućnosti, golmanske situacije u Realu i jednog od svojih bivših igrača, Isca Alarcóna, koji će se u ovoj utakmici nalaziti na suprotnoj strani.

- Vidio sam ga kako igra i ide mu jako dobro. Jako sam sretan, on je igrač koji pridonosi nogometu. Sutra je on jedan od igrača koje moramo dobro kontrolirati - rekao je talijanski trener. Španjolski plejmejker je uspio oživiti svoju karijeru nakon neuspješnije epizode u Sevilli, gdje je raskinuo ugovor zbog lošeg odnosa sa sportskim direktorom Monchijem.

- Što da radim ako mi daju 500 milijuna? Koja ekipa? Hodam, ne trebam letjeti. To je šala, svijet se mijenja. I promijenit će se... - komentirao je, pak, Ancelotti konstantne špekulacije oko njegove sljedeće destinacije.

Povezuje ga se s izborničkom pozicijom brazilske reprezentacije i trenerskim poslom u Saudijskoj Arabiji, međutim legendarni trener je zadovoljan u Madridu:

- Ne, nisu me zvali iz Arabije, živim u sadašnjosti. Imam još jednu ideju koja nije ona o Arabiji. Nikad nisam gledao novac, jer sam odrastao u obitelji u kojoj novac nije bio važan, a ja imam novca. Za mene je važno da se osjećam dobro.

Osvrnuo se i na vratarsku situaciju u klubu:

- Kepa se vratio i dobra stvar je što imamo dva pouzdana vratara. Vidjet ćemo. Lunin je odradio jako dobar posao dok je igrao i to je odluka koju ću donijeti sutra za sljedeće utakmice. Mislim da Lunin zaslužuje da ga uzmem u obzir. Kod Kepe se ništa nije promijenilo, imamo povjerenja u njega. Lunin je pokazao karakter i osobnost...Mogu se malo rotirati na golu.

Najbolja vijest za navijače kraljevskog kluba na ovoj presici je da su Arda Güler i Aurélien Tchouaméni blizu povratka na teren.

- Güler je u završnom dijelu oporavka. Sljedeći tjedan počet će trenirati visokim intenzitetom i bit će spreman za posljednje utakmice u godini ili za početak sljedeće godine... On (Tchouaméni) je također blizu povratka, a za Viniciusa i Camavingu morat ćemo pričekati do sljedeće godine.

Real Madrid je trenutačno vodeća ekipa Primere s 38 bodova, sutra u 16:15 protiv Betisa imaju priliku povećati prednost na vrhu tablice, te će u nedjelju budnim okom pratiti rezultat dvoboja drugoplasirane Girone (koji isto imaju 38 bodova, ali poraz 3:0 u međusobnom ogledu) i Barcelone (34 boda) na trećem mjestu.

Linker
06. svibanj 2024 22:57