BURAK AKBULUT/AFP/PROFIMEDIA Burak Akbulut/afp/profimedia
KOMENTIRAO I NASLJEDNIKA

Ancelotti progovorio o svojoj budućnosti na klupi Reala, a otkrio je i u kakvom je stanju najveća zvijezda

‘Imali smo ozljede koje su nas boljele, ali momčad je dobro koncipirana. Ostali smo konkurentni‘
Piše: SNObjavljeno: 25. studeni 2023. 19:32

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti najavio je nadolazeću nedjeljnu utakmicu LaLige u kojoj Kraljevski klub odlazi na gostovanje kod Cadiza. Domaćini se trenutno nalaze na 16. mjestu prvenstvene tablice, dok je Real trenutno drugi iza prvoplasirane Girone.

Veliki broj utakmica?

Već sam to rekao nekoliko puta, ali ovakav raspored nije održiv. Jedino rješenje je smanjenje utakmica, to ide prema UEFA-i, FIFA-i, La Ligi. Samo će biti gore. Mora biti manje utakmica – naglasio je Ancelotti.

Ozljede?

- Imali smo ozljede koje su nas boljele, ali momčad je dobro koncipirana. Bili smo konkurentni unatoč izostancima. Momčad je dobra i možemo izdržati te probleme. Momčad mi daje veliko samopouzdanje. To je prilika da pokažemo koliko smo dobri. Valverde je opcija na zadnjem veznom, kao i Kroos i Ceballos.

Ancelotti je također ponovno upitan o svojoj budućnosti u Realu.

- Ponosan sam što se o meni priča u Brazilu. Uskoro će se nešto znati. Čekat ću Madrid do zadnjeg dana – zaključio je Talijan.

Kao nasljednik Ancelottija spominje se Xabi Alonso.

- Zahvaljujem Xabiju. On je impresivan igrač i ima fantastičnu karijeru kao trener jer ima savršene kvalitete. Jako mi se sviđa kao trener. On je jedan od trenera koji mi se najviše sviđaju uz Thiaga Mottu. Ima profil da bude trener Madrida jer poznaje kuću i jako je voljen.

Povratnici u ekipu su Englez Jude Bellingham i Brazilac Rodrygo.

- Bellingham se vratio. Činilo se kao da momčad ovisi o Bellinghamu, ali mi smo zabili pet golova bez njega. Rodrygo je danas trenirao sam, ali je dobro.

Susret s Cadizom na rasporedu je u nedjelju od 18:30 sati.

Linker
04. svibanj 2024 16:20