Ante Rebić

 ANP/DDP USA/PROFIMEDIA Anp/ddp Usa/profimedia
NEZAVIDAN POLOŽAJ

Ante Rebić u problematičnoj situaciji: Klub mu jasno poručio što misli, a to mu nije jedina briga

Bivši Vatreni prolazi kroz situaciju kakvu u karijeri još nije iskusio
Piše: SNObjavljeno: 12. lipanj 2024. 22:32

Prije točno tri godine, Ante Rebić bio je jedan od glavnih aduta Hrvatske na Europskom prvenstvu. No, nakon razočaravajućeg rezultata, Rebić se zauvijek udaljio od reprezentacije, a sada mu karijera ide nizbrdo i na klupskom planu.

Podsjetimo, Rebić je nakon poraza od Španjolske u osmini finala na svom Instagram profilu napisao "Žao mi je što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju. Da napravimo puno više na ovom prvenstvu." Nakon tog incidenta, Zlatko Dalić ga više nikada nije zvao u nacionalnu vrstu.

Prema svemu sudeći, Rebić od iduće sezone neće više igrati za turski Beşiktaş. U novoj sezoni Bešiktaš će moći prijaviti 12 stranaca na A listu za tursko prvenstvo, to znači da je njih desetak višak. Među otpisanim je i Rebić te je jedini za kojeg nema nikakvog interesa.

Rebić je već duže vrijeme otpisan u Beşiktaşu. Iz turskog kluba su mu odavno poručili da se na njega ne računa, dok on ne namjerava raskinuti ugovor prema kojem zarađuje 2.5 milijuna eura po sezoni plus deset tisuća eura za svaki nastup. S obzirom na to da za njega trenutno nema zainteresiranih, a u Beşiktaşu na njega ne računaju, postavlja se pitanje gdje će igrati iduće sezone.

Linker
12. lipanj 2024 22:35