Nenad Bjelica i Leonardo Bonucci

 Matthias Koch/Imago Sportfotodienst/Profimedia
ZVAO GA GUARDIOLA

As Nenada Bjelice otkrio: ‘City je za mene nudio gotovo 100 milijuna eura. Evo zašto sam ih odbio‘

Uvijek sam pustio srce da me vodi, zato sam ostao u Juventusu, objašnjava Leonardo Bonucci
Piše: Anđela VukoObjavljeno: 02. siječanj 2024. 17:06

Leonardo Bonucci napustio je prošlog ljeta svoj voljeni Juventus i otišao u Bundesligu. Taj odlazak mogao se dogoditi još 2016. godine kada je branič dobio bogatu ponudu iz Manchester Cityja. Radilo se, tvrdi Talijan, o iznosu od gotovo 100 milijuna eura.

- Bilo je razgovora i 2017., nakon što me Juventus dao na prodaju... Biti pod vodstvom Guardiole bilo bi veliko postignuće jer bi me unaprijedio, ali ne mogu se žaliti jer sam osvojio mnogo trofeja - rekao je Bonucci za The Sun.

Osam talijanskih prvenstava, pet kupova i pet superkupova trofeji su koje ima u svojoj karijeri u Staroj Dami, uz Serie A 2006. s Interom te Europsko prvenstvo s Italijom.

- Uvijek sam pustio srce da me vodi, zato sam ostao u Juventusu.

Umjesto njega, momčad Pepa Guardiole potpisala je Johna Stonesa iz Evertona. Igrač je to za kojeg Bonucci ima samo riječi hvale.

- Mučim se pronaći nedostatak u igračima poput Stonesa. On je vođa, dobro čita igru, ima ritam i inteligentan je - ocijenio je Talijan.

Bonucci trenutno brani boje Union Berlina našeg Nenada Bjelice. Ove sezone odigrao je 723 minute u 10 utakmica, a postigao je i gol u prvenstvenom susretu protiv Borussije Dortmund.

Linker
27. travanj 2024 16:08