Slaven Bilić

 Zac Goodwin/pa Images/profimedia
TOPLO - HLADNO

Bilić kritičan nakon novog poraza: ‘Možda nismo fizički ili mentalno spremni, moramo to popraviti‘

Nakon teškog 3:0 poraza Watforda od Millwalla u Championshipu oglasio se Slaven Bilić
Piše: SNObjavljeno: 20. listopad 2022. 08:12

Za bivšeg hrvatskog izbornika to je treći poraz u pet utakmica na klupi Watforda, a Biliću nije jasno zašto njegova momčad nije bila u stanju ponoviti izvedbu protiv Norwicha svega par dana ranije (pobjeda Watforda 2:1).

"Nije da smo tražili od momčadi da bude netko drugi, pa mi smo to sami napravili prije tri dana. Možda nismo fizički ili mentalno spremni da igramo svaka tri dana. Otkako sam ja došao imali smo dva puta vremena da se odmorimo prije utakmica i to prije Stokea i Norwicha. U obje smo utakmice energetski i mentalno bili unutra. Ali kada imamo utakmicu svaka dva ili tri dana, mučimo se. Moram pronaći razloge za nekonstantnost. Kada imamo utakmice svaka dva ili tri dana nismo na istoj razini intenziteta. Moramo to popraviti čim je prije moguće", rekao je Bilić, čija je momčad pala u poretku na 15. mjesto sa 20 bodova, deset manje od lidera QPR-a.

"Zbog ozljeda smo ostali bez nekih igrača, ali to nam ne smije biti izlika za ovakav rezultat. Bez obzira što su nam nedostajali neki bitni igrači, očekujem puno bolje prezentacije", dodao je Bilić, čija momčad u nedjelju dočekuje Luton.

Linker
20. travanj 2024 15:27