Nadežda Navrockaja

 INSTAGRAM SCREENSHOT
EMOTIVNO PISMO

Bivša žena čovjeka koji je navukao bijes Ukrajinaca: ‘Ubijaju našu djecu, ti im ližeš du**! Tako si izabrao‘

Ukrajinski mediji objavili su pomalo intimno obraćanje Nadežde Navrockaje svom bivšem suprugu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. ožujak 2022. 14:08

Još uvijek nije službeno tako, ali s velikom vjerojatnošću možemo ustvrditi da će se dogoditi situacija u kojoj će Anatolij Timoščuk postati "persona non grata" u ukrajinskom nogometu. Etička komisija Ukrajinskog nogometnog saveza (UAF) naložila je izvršnim tijelima te institucije da bivšeg igrača Bayerna i ruskog Zenita, u kojem sada radi kao pomoćni trener, da ga izbrišu iz kompletne povijesti ukrajinskog nogometa! To bi značilo da će sva njegova 144 nastupa za reprezentaciju, po čemu je rekorder u državi, sve njegove trenerske i igračke titule te ostale počasti u Ukrajini biti izbrisane.

Još se čeka konačna odluka, a za to vrijeme, Timoščuk trpi uvrede ukrajinskog naroda. Pod velikom je paljbom, proglašavaju ga izdajnikom iz razloga jer se još uvijek javno nije ogradio od napada Rusije na Ukrajinu. Nije ništa rekao, učinio, a i ostao je raditi u Zenitu kao pomoćni trener. To se u ovim trenucima u Ukrajini smatra izdajom... Javila se, između ostalih i njegova bivša supruga, gospodična Nadežda Navrockaja. Svašta mu je javno poručila, a njeno pismo objavljeno na raznim stranicama ukrajinskih medija prenosimo u cijelosti:

- Tolik, vidi... To su sve naša, djeca Ukrajine. To su ista djeca kao i tvoja. Ukrajinska djeca. Oni bivaju ubijeni svakog dana od strane ljudi kojima ti ližeš dupe! I ti ubijaš tu djecu, zajedno s njima - napisala mu je Nadežda.

- Svaki dan ubijaš djecu. Kada jedeš u restoranu nekoliko puta dnevno, hraniš svoje popove i kurve također! Kada radiš posao, kupujueš odjeću i točiš benzin u automobil. Svaki dan plaćaš porez ubojicama koji koriste tvoj novac kako bi kupili oružje, rakete i ubijali našu djecu. To sam ti rekla još 2014. godine! Ali, izabrao si kroz sve ove godine tako živjeti i uživati u patnji svoje djece. Lagao si beskrajno svima oko sebe. Ti i tvoj otac rekli ste mi da se borite za pravdu - dodala je.

- Misliš li da je pošteno tako ubijati našu djecu? Možeš raditi bilo gdje na svijetu, na kraju. Zašto svakodnevno plaćaš za smrt ukrajinske djece? Jednom si mi rekao da sam vještica, pored svih ostalih ludosti. Ali, znaš da želim, kao i svaka druga ukrajinska majka, da ti i takvi kao ti sanjate ubijenu djecu svaki puta kada zaspite - završila je Navrockaja.

Linker
06. svibanj 2024 00:58