Jasper Jacobs/afp/profimedia
PRELOMIO ODLUKU

Bivši dinamovac i bivši najbolji strijelac HNL-a se oprostio od svoje reprezentacije

Fatos Beqiraj odlučio je oprostiti se od nogometne reprezentacije Crne Gore
Piše: SNObjavljeno: 07. studeni 2022. 20:26

Bivši napadač zagrebačkog Dinama, danas 34-godišnjak, u njenom je dresu odigrao rekordnih 86 utakmica i pritom zabio 16 golova.

U dresu zagrebačkog Dinama igrao je između 2010. i 2014. godine. U tom je periodu osvojio četiri naslova hrvatskog prvaka i dva Hrvatska kupa, a u sezoni 2011/12 ponio je epitet najboljeg strijelca HNL-a s 15 golova.

"Poštovana nogometna javnosti, život me naučio da svaka priča ima kraj pa tako i one najljepše. Najljepši dio moje sportske priče vezan je za reprezentaciju Crne Gore, za vrijeme provedeno sa sjajnim momcima, vrijeme ispunjeno najljepšim emocijama...Zauvijek ću pamtiti svih 86 nastupa. Posebno se rado sjećam svih 16 postignutih golova u dresu ‘hrabrih sokolova‘ te sam neizmjerno ponosan na reprezentativnu karijeru koja je iznjedrila ogroman broj istinskih prijateljstava. Zahvaljujem se svim izbornicima Filipoviću, Kranjčaru, Brnoviću, Tumbakoviću, Hadžibegiću i Raduloviću koji su zaslužni za mojih trinaest godina u reprezentaciji Crne Gore. Također, veliku zahvalnost dugujem i predsjedniku Saveza Dejanu Savićeviću koji je učinio sve da postanem reprezentativac Crne Gore", poručio je, između ostaloga, Beqiraj.

Linker
26. travanj 2024 11:22