Armin Hodžić iz dana u Dinamu

 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
IGRAT ĆE - BESPLATNO

Bivši igrač Dinama ima novi izazov: ‘Najbolji klub u državi, ovo je jedni razlog zašto se vraćam‘

‘Ja sam sretan, presretan. Osjećaj je fenomenalan. Vratio sam se u klub koji volim‘
Piše: SNObjavljeno: 10. veljača 2023. 17:40

Bivši igrač zagrebačkog Dinama ima novi klub. Riječ je o Arminu Hodžiću, a njegov novi klub je Željezničar

Ovak 28-godišnji napadač bio je slobodan igrač, a odlučio je vratiti se u Sarajevo gdje je danas i službeno predstavljen. Potpisan je ugovor do kraja sezone uz opciju produljenja.

"Ja sam sretan, presretan. Osjećaj je fenomenalan. Vratio sam se u klub koji volim. Ovaj klub je meni sve dao i to je jedini razlog što se vraćam. Želim da dignemo Želju jer ovo je najbolji klub u državi. Svidjelo se to nekome ili ne, to je istina. Ne bih govorio o svojoj spremi, sve ćemo vidjeti na terenu", rekao je Hodžić, koji je boje Željezničara branio između 2012. i 2014. godine.

"Što se tiče igrača ne mogu ništa reći, ali sve ostalo je fantastično. Imamo i dobrog predsjednika i Bekrića tu. Moramo sve poštovati. Mulalića isto, čovjek radi i bori se. Tko to ne vidi, stvarno ne znam. Ko god dođe ovdje mora da poštuje, navijače i sve. Nebitno je li neko zvijezda ili ne. Ovo je najveći klub u državi. Hvala svima koji pomažu klubu, sve ovo je lijepo i trebamo svi nekako da dižemo klub u svakom segmentu", dodao je Hodžić koji je boje Dinama branio između 2014. i 2018. godine.

"Rukovodstvo FK Željezničar iskazuje zahvalnost Arminu Hodžiću na maksimalnoj korektnosti tijekom pregovora u kojima nije inzistirao na financijskom aspektu ugovora, već načinu na koji može pomoći klubu u ostvarivanju zacrtanih ciljeva", objavili su iz Željezničara.

Linker
27. listopad 2024 18:27