Ezequiel Lavezzi

 DOMINE JEROME/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Domine Jerome/abaca/abaca Press/profimedia
UŽASNA SITUACIJA

Bivši najskuplji nogometaš svijeta se predozirao i završio u bolnici: ‘Njegovi bližnji moraju nešto poduzeti‘

Prije samo tri tjedna je hospitaliziran s ubodnim ranama nakon jedne obiteljske svađe
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 08. siječanj 2024. 14:46

Nekadašnji nogometaš Napolija i PSG-a, nekoć i najplaćeniji nogometaš svijeta, Ezequiel Lavezzi (38) zaronio je u velike životne probleme. Hospitaliziran je već drugi puta u samo tri tjedna, ovaj puta navodno zbog predoziranja.

Umirovljeni argentinski nogometaš nalazi se na intezivnoj njezi gdje ga, prenose lokalni mediji, liječnici pokušavaju detoksicirati. "Ima simptome predoziranja nakon što je imao niz obiteljskih problema. Njegovi bližnji moraju nešto poduzeti", rekao je novinar Luis Ventura.

Iako je obitelj opovrgla te tvrdnje, argentinski medji tvrde kako će Lavezzi nakon oporavka produžiti u rehabilitacijski centar.

Prije samo tri tjedna nekadašnji argentinski as hospitaliziran je s ubodnim ranama nakon jedne obiteljske svađe. U bolnicu u urugvajskom u Punta del Esteu je, naime, bio primljen s ubodnom ranom na trbuhu i prijelomom ključne kosti. Urugvajski radio FM Gente tada je ustvrdi kako je Lavezzija izbo njegov brat nakon žestoke svađe.

Lavezzi je najveći trag u nogometnoj karijeri ostavio igrajući za Napoli u kojem je proveo pet godina, a potom i PSG-u čiji je dres nosio četiri sezone. U ljeto 2012. postao je najskuplje plaćeni nogometaš svijeta nakon što je prihvatio ponudu kineskog Hebeija u kojem je zarađivao čak 20 milijuna eura po sezoni. Od nogometa se oprostio prije četiri godine.

Linker
19. travanj 2024 06:39