Vahid Halilhodžić

 KENZO TRIBOUILLARD/AFP/PROFIMEDIA Kenzo Tribouillard/Afp/Profimedia
ISTUP BIVŠE ZVIJEZDE PSG-A

Bivši trener Dinama ispisao povijest, pa se našao na udaru: ‘Ostao je zarobljen u 90-ima, metode mu ne prolaze‘

Iako je Vahid Halilhodžić ušao u povijest izborivši SP sa četvrtom različitom reprezentacijom, nisu svi oduševljeni njegovim načinom rada
Piše: SNObjavljeno: 01. travanj 2022. 06:51

Jerome Rothen, bivši igrač Monaca i PSG-a, tako smatra da je način rada bivšeg trenera Dinama iscrpljujuć.

Rothen, koji je svojevremeno pod Halilhodžićem igrao u PSG-u, objasnio je svoje stajalište o treneru koji je nedavno osigurao nastup na Mundijalu s reprezentacijom Maroka.

"Vahid je simpatičan i pravi je nogometni fanatik, ali na poslu, na svakodnevnoj bazi, na treninzima i utakmicama, sve je to više nego iscrpljujuće. Želi se pobrinuti za sve", objašnjava Rothen.

image

Jerome Rothen

THIERRY LEFOUILLE/SIPA PRESS/PROFIMEDIA Thierry Lefouille/Sipa Press/Profimedia

"On ne vjeruje svojim pomoćnicima. Uz svu tehnologiju koja danas postoji, ne možete ne vjerovati ljudima u stručnom stožeru i upravljati sa svime. Treba biti i dobar psiholog s igračima, a to Vahid nije. On je ostao zarobljen u devedesetim godinama, a to danas ne prolazi. Usudio se prekrižiti i jednog od najboljih igrača Ziyecha zbog nespojivosti temperamenta. Njegovi su pomoćnici tu da postavljaju čunjeve. Kada te zadesi ovakav karakter, postaneš umoran", zaključio je Rothen o bivšem treneru Lillea, Rennesa, PSG-a, Dinama i antesa, kao i izborniku Obale Bjelokosti, Alžira i Japana.

Linker
26. travanj 2024 01:59