Ivajlo Petev

 DENIS ZUBERI Anadolu Agency Via Afp
NEUGODNA PITANJA

Bivši trener Dinama na ‘streljani‘, intervju napustio ljutit: ‘Uvijek se gleda da se iskopa nešto negativno‘

Aktualnog BiH izbornika Ivajla Peteva dočekala su neugodna pitanja nakon slavlja protiv Rumunjske
Piše: SNObjavljeno: 08. lipanj 2022. 08:26

BiH je sinoć pobijedila Rumunjsku s 1:0, a Petev je nakon utakmice davao izjave i analizirao susret.

"Naravno da je teška pobjeda, nema lake u današnjem nogometu. Rekao sam da je Rumunjska kvalitetna reprezentacija, upozoravao sam na to, a momci su zaslužili pobjedu. Sretni smo zbog toga", rekao je Petev na startu.

Gost u studiju BHT-a bio je bivši reprezentativac BiH Ervin Zukanović koji se bivšem treneru zagrebačkog Dinama nije libio postaviti neugodna pitanja.

"Pratio sam otkad ste u reprezentaciji BiH, zašto je došlo do stangiranja? Ne napredujemo, koji je uzrok tome?", upitao je Zukanović Peteva.

"Mislim da ima i puno dobrih stvari. S rezultatom ste u pravu, ali ipak ima dobrih stvari koje smo napravili. Jako se trudimo i imamo prostora za napredak. Želim da svaku utakmicu budemo bolji", komentirao je Petev pokazujući znakove nezadovoljstva.

Upitan je Petev i što konkretno očekuje od igrača i koja je njegova filozofija?

"Ideja je da izgledamo kao momčad, ali dobre stvari se brzo zaborave i uvijek se gleda da se iskopa nešto negativno. Svjestan sam da možemo poboljšati puno stvari. Moramo se boriti, a rezultat je najvažniji", zaključio je Petev koji je otišao vidno ljutit nakon razgovora.

Linker
20. rujan 2024 21:27