FRANCK FIFE Afp
TEŠKA SITUACIJA

Bivši trener Dinama nakon debakla u Konferencijskoj ligi podnio ostavku: ‘Toliko mi je neugodno...‘

‘Vidjeli ste i sami, kao da igramo protiv Manchester Cityja. Ovo mi se prvi put dogodilo‘
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 06. listopad 2023. 18:48

Veliki debakl doživjela je momčad Ludogoreca u jučerašnjoj utakmici drugog kola Konferencijske lige protiv danskog Nordsjaellanda. Momčad Ivajla Peteva poražena je rezultatom 7:1, a taj rezultat bio je dovoljan da bivši trener Dinama zajedno sa svojim stručnim stožerom podnese zahtjev za ostavkom.

Nije još poznato hoće li uprava bugarskog kluba prihvatiti ostavku li će dati povjerenje Petevu i njegovom timu.

- Ovaj poraz je došao na temelju onoga što smo pokazali u ovoj utakmici. Ne mogu objasniti kako smo primili pet, šest golova. Ovo je neodgovorno i želim se ispričati navijačima. Na ovaj način nedopustivo je primiti toliko golova. Toliko mi je neugodno da to ne mogu opisati. Vidjeli ste i sami, kao da igramo protiv Manchester Cityja - rekao je Petev i dodao:

- To se dogodilo prvi put u mojoj karijeri. Razumijem da te ubila utakmica, i to greška za greškom. Nakon 4:1 bilo je jako teško. Imali smo inicijativu 20 minuta, ali napravili smo još jednu grešku i sve pao dolje. Možda će ovaj poraz djelovati otrežnjujuće. Svi moraju preuzeti odgovornost, pa i ja. Ako se sada svi osjećaju kao ja, to se više neće ponoviti – zaključio je Petev.

Bivši trener Dinama klupu Ludogoreca preuzeo je u ožujku ove godine i osvojio duplu krunu u Bugarskoj.

Linker
27. travanj 2024 22:09