Ivajlo Petev dolazi na premijerligaške utakmice, ali igrače očito ne vidi

 Miljenko Karačić
NEKI SU ‘ZACEMENTIRANI‘

Bivši trener Dinama se više ne trudi objasniti svoje nebulozne poteze, zašto je to napravio nikome nije jasno

Nije zvao nikoga iz Premijer lige, ali zato je dva igrača koji u 2022. godini nisu zaigrali
Piše: Igor MarinovićObjavljeno: 15. ožujak 2022. 11:05

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u ožujku će imati dvije prijateljske utakmice, obje protiv reprezentacija iz nižeg europskog ranga Gruzije i Luksemburga, i čovjek bi očekivao da će Ivajlo Petev pozvati i neke igrače iz drugog plana, probati neka nova imena, a istovremeno odmoriti iskusnije i istrošenije. No, to se nije dogodio. Bugarin je opet napravio popis igrača na kojem je stavio svoje omiljene likove, među njima i one koji u 2022. godini nisu igrali ozbiljnu utakmicu. Među njima je, dakako, Kenan Pirić, vratar koji ima očito jako "zaleđe" i oko kojeg se Petev više i ne trudi ponuditi čak ni objašnjenje zašto je tu. Pirić je član turskog Goztepea, ali zadnji put je bio u sastavu još prošle godine, dok je branio za Atromitos. No, to nije smetalo Petevu da ga uvrsti na popis, a očito Pirić ima "zacementirano" mjesto u reprezentaciji, jer je iz nekog razloga uvrstio čak četvroricu vratara.

Petev se nije udostojio prokomentirati nebulozu s golmanima, ali jeste komentirao uvrštenje na popis Dennisa Hadžikadunića koji je zadnji put za klub igrao u studenom prošle godine.

- Razgovaro sam s njim prije tri dana, on je već promijenio klub. Već se vratio iz ruskog Rostova u Malmoe. U ovom trenutku ne znam da li će on definitivno ostali ili će otići u neki novi klub. Sretan sam zbog toga a mislim da će imati veću minutažu u švedskom klubu - rekao je Petev.

Bugarin se tu i tamo pojavi na kakvoj utakmici u Premijer ligi BiH, no što tamo radi ne znamo, jer nikoga iz Premijer lige nije zvao, čak ni za ovako nevažne prijateljske utakmice. Tako je i Zrinjski, ekipa koja ruši sve rekorde u domaćem nogometu, ostao bez poziva, a o ostalim klubovima da ne govorimo.

Ipak, kada je uspio ostati na tom mjestu i nakon katastrofalnih prošlih kvalifikacija, očito je da su mu šefovi zadovoljni, pa zato ni kod njegovih poteza ništa ne treba čuditi.

Linker
26. travanj 2024 14:26