CHRIS ARJOON/Afp
VJEČNO RIVALSTVO

Bombastična posudba na kraju karijere, Messija sele kod Ronalda?! ‘Vijest se očekuje uskoro‘

Nije poznato u koji bi klub mogao stići Argentinac, nije isključeno da je Al-Hilal i dalje u igri
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 11. listopad 2023. 07:21

Iako je u svoje redove doveo velikog Lionela Messija, Inter Miami nije uspio izboriti nastup u MLS doigravanju. Klubu s Floride čiji je suvlasnik David Beckham preostale su tek dvije utakmice osnovnog dijela sezone, a nakon 22. listopada njegovi će igrači dobiti poduži odmor jer neće imati utakmica sve do veljače sljedeće godine.

Što će u tom razdoblju raditi Messi, hoće li s obitelji uživati u blagodatima Miamija i odmarati od napora? U njegovim godinama (36) ne bi to bilo ništa neobično, no postoji i druga mogućnost, a zove se posudba.

Messi je s Interom potpisao do 31. prosinca 2025. godine, ali ne bi bio ni prvi ni posljednji nogometaš s imenom i prezimenom koji iz SAD-a odlazi na posudbu u neki europski klub. Radio je to, uostalom, i njegov ‘gazda‘ Beckham kad je iz LA Galaxyja odlazio na posudbe u Milan.

Messija je ljetos želio angažirati saudijski Al-Hilal koji se potom okrenuo njegovom bivšem suigraču Neymaru kojeg je doveo iz Paris Saint-Germaina za 90 milijuna eura.

Sad su se pojavile glasine kako bi Argentinac mogao na par mjeseci otići u Saudijsku Arabiju i tako obnoviti vječno rivalstvo s Cristianom Ronaldom koji od početka ove godine nastupa za Al-Nassr.

- Interne procjene su još u tijeku, vijest se očekuje uskoro - rekao je novinar Sky Sportsa Rudy Galetti.

Nije poznato u koji bi klub mogao stići Messi, nije isključeno da je Al-Hilal i dalje u igri. Novac u Arabiji ionako nije problem...

Inače, kad već spominjemo Ronalda, Cadena Cope tvrdi kako je 38-godišnji Portugalac svojim poslodavcima u Arabiji kazao kako bi rado produljio ugovor do 2027. godine, što bi značilo da namjerava igrati za reprezentaciju i na sljedećem Svjetskom prvenstvu koje će se 2026. održati u SAD-u, Meksiku i Kanadi.

Linker
01. svibanj 2024 06:15