MAURO PIMENTEL Afp
‘IGRAJU LOŠE I GUBE‘

Brazilci u neviđenoj krizi, crni niz zabrinuo naciju, ali i zvijezdu Reala: ‘Ispričavam se navijačima...‘

‘Ne možemo doći ovdje, igrati kako smo igrali i na taj način izgubiti bodove‘
Piše: SNObjavljeno: 11. rujan 2024. 17:48

Nakon poraza Brazila od Paragvaja u kvalifikacijama za SP 2026. pred medijima se pojavio Vinicius Jr. kako bi prokomentirao krizu u momčadi peterostrukih svjetskih prvaka. Razlog za zabrinutost je i trenutna forma napadača Real Madrida na što ukazuju i negativne brojke tijekom utakmice, piše Marca.

Brazilski mediji brzo su ukazali na sve pogreške u igri.

"Brazil igra loše i gubi", stajalo je u naslovu državne novinske agencije EBC. Vini, pak, nije bježao od odgovornosti te se ispričao obožavateljima zbog crnog niza koji nije svojstven Seleçãu. Momčad izbornika Dorivala Silvestrea Juniora u posljednjih deset utakmica, ne računamo li prijateljske dvoboje, ima učinak od dvije pobjede, tri remija i čak pet poraza.

image
MAURO PIMENTEL Afp

"Želimo preokrenuti ovu situaciju u momčadi pod svaku cijenu. Neka sada svi odu kući i razmisle, neka odmah razmisle o tome što moramo poboljšati, što moramo učiniti da ponovno igramo dobro. Ispričavam se navijačima. Ovo je težak period, ali vratit ćemo se", napisao je Vinicius povodom crnog niza.

Napadač Real Madrida također je naglasio važnost pobjeđivanja u utakmicama poput ove koju su upravo izgubili:

"Ne možemo doći ovdje, igrati kako smo igrali i na taj način izgubiti bodove."

Priznao je da mu je teško prolaziti ovakve trenutke. Također, istaknuo je i problem što je većina igrača već naviknula na europski nogomet u odnosu na ono što se igra u Južnoj Americi.

"U Europi lopta brže kruži terenom. Moramo se prilagoditi i igrati na najbolji način kako bismo pobjeđivali u utakmicama", izjavio je brazilski napadač.

Linker
19. rujan 2024 01:07