Cristiano Ronaldo

 PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp
NIJE MOGAO PREŠUTJETI

Cassano izostavio Ronalda iz Top 10, ovaj mu se javio na WhatsApp: ‘Znate što mi je poslao?‘

"Nakon emisije vidio sam na svom telefonu poruku sa španjolskog broja..."
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 10. listopad 2024. 19:39

Antonio Cassano pogodio je Cristiana Ronaldu u žicu. Slavnom Portugalcu teško su pale nedavne riječi kako nije niti među deset najboljih nogometaša svih vremena. Cassano je otkrio kako mu je Ronaldo poslao poruku.

- Govoreći o Cristianu rekao sam da nije čak ni u top 10 najboljih igrača, to je moje mišljenje. Također sam rekao da za mene postoji samo jedan Ronaldo i to brazilski, Fenomeno. Nakon emisije vidio sam na svom telefonu poruku sa španjolskog broja... Bio je to Cristiano Ronaldo. Napisao mi je kako ga ne poštujem i poslao mi je popis svojih golova, asistencija, statistike, rekorda i trofeja. Ali ostajem pri svom mišljenju - otkrio je Cassano.

Umirovljeni talijanski nogometaš u podcastu Viva El Futbol nedavno je otkrio kako nije Ronaldov fan.

- Cristiano Ronaldo ne zna igrati nogomet. Može on zabiti 3000 golova, j*** mi se... Higuain, Aguero, Benzema, Lewandowski, Ibrahimović i Suarez znaju kako se može razigrati s ostatkom ekipe. Znaju igrati, a Ronaldu je jedina okupacija zabiti gol... Juventus ga je doveo da osvoje Ligu prvaka, a oni su s njim postali još gora momčad. Osvojili su i Seriju A bez njega što samo pokazuje kakav je promašaj Ronaldo bio u Juventusu - rekao je Cassano između ostalog.

Naravno, isprovociralo je to javnu reakciju iz Ronaldovog tabora, a prva se javila njegova sestra Elma Aveiro i porukom na društvenim mrežama replicirala Cassanu.

- Nepoznat mi je ovaj jadni čovjek, ali reći ću mu jednu stvar: Da Cristiano ne zna igrati nogomet, a zabio je 900 golova? Zamisli koliko bi zabio da zna igrati.

Linker
10. listopad 2024 21:17