Navijači Chelseaja

 KATIE CHAN/ACTIONPLUS/PROFIMEDIA Katie Chan/actionplus/profimedia
NEVOLJE U LONDONU

Chelsea je uoči početka nove sezone postao ‘jedinstven slučaj‘: Navijačima će predstaviti prazan dres

Premier liga im je uskratila dozvolu za ‘deal‘ s Paramountom jer ta platforma ne prenosi utakmice na Otoku
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 09. srpanj 2023. 07:45

Chelsea je imao sezonu za zaborav unatoč ogromnim ulaganjima američkog milijardera Todda Boehlyja. Londonski klub zaključio je Premier ligu na 12. poziciji i ostao bez europskih natjecanja u novoj sezoni u kojoj će momčad preuzeti novi menadžer Mauricio Pochettino.

A uoči početka nove sezone, novi problem na Stamford Bridgeu. Naime, Chelsea će u ponedjeljak predstaviti Nikeov dres za novu sezonu, ali bez glavnog sponzora na njemu.

Posao sa streaming servisom Paramount+ bio je blizu realizacije, a čelnici Bluesa našli su se u problemu kad im je Premier liga uskratila dozvolu za taj ‘deal‘ jer je riječ o platformi koja ne prenosi njene utakmice u Velikoj Britaniji.

Otpao je i posao s tvrtkom Stake koja se bavi klađenjem i igrama na sreću, problem je u tome što je Premier liga zabranila oglašavanje kladioničarskih kuća kao naslovnih sponzora klubova.

Sad se traži novo rješenje. Razgovaralo se i s njemačkim financijskim servisom Allianz, no dogovora zasad nema.

Daily Mail naglašava kako je doista jedinstven slučaj da jedan od članova velike šestorke engleskog nogometa u novu sezonu ulazi bez glavnog sponzora na dresu...

Linker
19. svibanj 2024 12:32