Cristiano Ronaldo

 PEDRO FIUZA Nurphoto Via Afp
TKO BI GORI...

Cristiano Ronaldo doživio veliki udarac od strane organizatora SP-a u Kataru, sljedeći je Messi?

Organizatori Mundiala odlučili su da će Portugal predstavljati neki drugi igrač, a ne Cristiano Ronaldo.
Piše: SNObjavljeno: 30. rujan 2022. 14:35

Dugo je Cristiano Ronaldo bio jedan od najpopularnijih nogometaša na svijetu te samim time jedan od zaštitnih znakova ovog sporta, ali vremena se mijenjaju. Napadač Manchester Uniteda ima 37 godina i logično je da pada u formi, a samim time pada i zanimanje za njega. Novi ‘udarac‘ je dobio od strane organizatora Svjetskog prvenstva u Kataru.

Naime, diljem Dohe se postavljaju ogromni posteri na tamošnje nebodere. Svaku reprezentaciju će predstavljati njihova najpoznatija zvijezda, a u Kataru su odlučili da Portugal neće predstavljati Cristiano Ronaldo. Kako donosi ESPN umjesto njega će jednu zgradu u Dohi krasiti lik Brune Fernandesa ili Dioga Jote.

Nekoliko postera već je postavljeno, između ostalih i ono Luke Modrića, a tu su i Neymar (Brazil), Harry Kane (Engleska), Luis Suarez (Urugvaj), Sadio Mane (Senegal), Alphonso Davies (Kanada) i Hassan Al-Haydos (Katar). Cristiana Ronalda posjetitelji Dohe neće vidjeti na jednoj od tamošnjih zgrada, a ESPN donosi kako postoji mogućnost da će mu se pridružiti i vječiti rival Lionel Messi. Naime, organizatori još nisu odlučili tko će biti zaštitno lice Argentine...

Linker
24. travanj 2024 12:25