CRISTINA QUICLER Afp
ŠPANJOLCI LANSIRALI SENZACIJU

Cristiano Ronaldo ekspresno napušta Saudijsku Arabiju? Georgina želi povratak na mjesto najveće sreće

‘Perez garantira da Ronaldo neće biti bez posla na Santiago Bernabeuu‘
Piše: SNObjavljeno: 02. svibanj 2023. 13:49

Španjolski El Nacional lansirao je senzacionalnu vijest kako Cristiano Ronaldo želi napustiti Al-Nassr.

Vijest ne bi bila toliko čudna da Ronaldo nije stigao u saudijski klub u siječnju ove godine. Potpisao je tada dvogodišnji ugovor koji mu je donio najveću plaću u povijesti nogometa, oko 200 milijuna eura godišnje. Još zanimljivije zvuči podatak da bi Portugalac u slučaju da napusti Al-Nassr mogao dobiti posao u Real Madridu. Tako El Nacional tvrdi da je Florentino Perez spreman vratiti Ronalda, ali ne u ulozi igrača već ambasadora.

‘Perez garantira da Ronaldo neće biti bez posla na Santiago Bernabeuu. Ali, očito, to ne bi bilo u ulozi igrača‘, piše španjolski dnevnik.

Takvom scenariju u prilog ide i činjenica da Ronaldova partnerica Georgina Rodriguez navodno žudi za povratkom u Madrid u kojem se par i upoznao.

Peterostruki osvajač Zlatne lopte u Al-Nassru je dosad zabio 12 golova u jednako toliko ligaških utakmica, a u Realu je igrao između 2009. i 2018. godine i u tom je periodu zabio 451 gol u 438 utakmica. Pritom je osvojio četiri naslova u Ligi prvaka, 3 Svjetska klupska prvenstva, 3 UEFA-ina Superkupa, dva naslova u španjolskom prvenstvu i dva Kupa kralja.

Linker
19. travanj 2024 22:26