Mali nastavlja u Realu

 BORJA B HOJAS/ALTERPHOTOS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Borja B Hojas/alterphotos/abaca/abaca Press/profimedia
NE OKREĆI SE, SINE

Cristiano Ronaldo Jr. već je potpisao za Real! Za to vrijeme, tata još uvijek razmišlja o petrodolarima

Prvi je to put da su otac i sin razdvojeni nakon što su bili skupa u Realu, Juventusu i Man. Unitedu
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 28. prosinac 2022. 08:09

Cristiano Ronaldo traži novi klub nakon odlaska iz Manchester Uniteda, u kojem je u prošloj sezoni kao povratnik na mjesto sreće postigao 24 pogotka.

Međutim, druga je sezona bila puno manje sretna, Portugalac je polučio tek tri pogotka u 16 nastupa te je praktički iznudio sporazumni raskid ugovora nakon eksplozivnog intervjua s Piersom Morganom.

Vrlo je moguća opcija odlaska u Saudijsku Arabiju, tamošnji Al-Nassr Ronaldu nudi pravo malo bogatstvo. S obzirom na dosadašnji izostanak odgovarajućih ponuda iz Europe, ne bi bilo ništa čudno da i ova velika zvijezda ode po svoje petrodolare.

Za to vrijeme njegov sin ostat će na europskom tlu. Cristiano Ronaldo Jr. vratio se u akademiju Real Madrida tek par dana nakon što je njegov otac trenirao s prvom momčadi Los Blancosa po odlasku sa Svjetskog prvenstva u Kataru.

Mladi Ronaldo zabio je više od 50 pogodaka u 20 utakmica za mlade momčadi Reala prije nego što je zajedno sa slavnim ocem prešao na Old Trafford.

Povratak Ronalda Jr. u Realovu akademiju potvrdio je novinar Edu Cornago. Njegov je otac u Realu ostavio dubok trag, od 2009. do 2018. godine postigao je 450 pogodaka u 438 utakmica...

Inače, ovo će biti prvi puta da otac i sin Ronaldo neće biti u istom klubu, nakon što su zajedno bili članovi Reala, Juventusa i Manchester Uniteda.

Linker
14. listopad 2024 07:37