Cristiano Ronaldo

 PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp
TEŠKO RAZDOBLJE

Čuveni psiholog otkrio: ‘Ronaldo ima mnogo problema! Htio je razgovarati samnom, pričali smo dva sata...‘

‘Prijatelj mu je poslao moje video-uratke, sve ih je pogledao, pročitao i jednu moju knjigu...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. rujan 2022. 06:40

Ponajbolji igrač današnjice trenutno prolazi najteže razdoblje svoje karijere. Po prvi put otkad je zakoračio na veliku scenu, Cristiano Ronaldo nije prvi izbor svog trenera, u ovom slučaju Erika Ten Haaga, koji je uoči svoje debitantske sezone u Manchester Unitedu inzistirao na ostanku Portugalca, a potom ga smjestio na klupu za rezerve. Jesu li to najveći problemi u Ronaldovu životu? Nećemo saznati, ni ne trebamo, dovoljno je znati da Ronaldo prolazi teško životno razdoblje, što je potvrdio i njegov novoangažirani psiholog, kako prenosi španjolska Marca.

- Ronaldo trpi mnogo životnih problema unazad nekoliko mjeseci – započeo je o toj temi Jordan Peterson, psiholog iz Kanade koji se posljednjih godina proslavio motivacijskim govorima i znanstvenim objašnjenjima ljudskog ponašanja te publicirao brojne knjige i radove, stoga su društvene mreže i danas dobrano natrpane njegovim sadržajem, pa ga je poznati TV voditelj Piers Morgan ugostio u svom showu.

image

Jordan Peterson

LARS PEHRSON/SVD Tt News Agency Via Afp

Prije nepuna tri tjedna Ronaldo je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pozira s Pettersonom, ali nitko nije mogao pretpostaviti zašto su se ova poznata lica sastala u Portugalčevoj kući. Psiholog je u spomenutoj emisiji razjasnio stvar. Čini se da to nije bio prijateljski susret, već sesija.

- Rekao mi je da mu je prijatelj poslao moje video uratke, sve ih je pogledao i odlučio pročitati jednu od mojih knjiga. Misli da mu je pomogla, pa je htio razgovarati samnom. Došao sam do njegove kuće, pokazao mi je svoju opremu, a onda smo oko dva sata razgovarali. Prvo o njegovim tvrtkama, ali uglavnom o preprekama s kojima se suočava i svemu što želi u budućnosti – ispričao je Petterson, ali pod Hipokratovom zakletvom, kao i svaki drugi liječnik, nije smio otkriti o kakvim se preprekama radi, niti hoće li se i kada idući put sastati s legendarnom sedmicom.

Linker
26. travanj 2024 02:23