Dani Olmo

 JULIAN MEUSEL/SVEN SIMON Dpa Picture-alliance Via Afp
OBJAVILI ŠPANJOLCI

Dani Olmo je odlučio? Evo gdje nastavlja karijeru, od ovog poteza trljaju ruke i u Dinamu

Ugovor će biti potpisan na zadovoljstvo svih zainteresiranih strana, javlja dobro upućeni novinar
Piše: Domagoj KoprivnjakObjavljeno: 01. lipanj 2023. 10:54

Dani Olmo ostaje u Leipzigu! Nakon premišljanja i tračeva o potencijalnom transferu u Španjolsku Olmo je odlučio svoju karijeru nastaviti u redovima njemačkog prvoligaša. Gerard Romero, novinar koji je dobro upućen u Barcelonine izvore, na svom Twitter profilu objavio je ovu vijest koja će se svidjeti i navijačima zagrebačkog Dinama.

Naime, Olmo je u siječnju 2020. godine napustio Zagreb za otprilike 29 milijuna eura, ali će Dinamo dobiti i 20 posto profita od idućeg transfera. Proteklih nekoliko mjeseci kružile su priče da bi Olmo mogao napustiti Leipzig, a gledajući da je Olmo ušao u posljednju godinu ugovora cijena bi bila manja od očekivanje čime zagrebački klub nikako ne bi mogao biti zadovoljan. Početkom godine spominjali su se Manchester United, Bayern, Real Madrid i Barcelona, no sve je ostalo na razini tračeva i do konkretnije ponude na kraju nije došlo.

Olmo je ove sezone imao dosta problema s ozljedama pa je odigrao tek 30 utakmica te postigao pet pogodaka i 10 asistencija. S Leipzigom je prošle sezone osvojio i njemački Kup kojeg ove godine ima priliku obraniti.

Linker
27. travanj 2024 00:39