DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
NOVI IZBORNIK?

Dobio je otkaz prije više od godinu dana, a klub mu i dalje mjesečno plaća pravo bogatstvo

Potter je preuzeo Chelsea u rujnu 2022. nakon poraza od Dinama u Ligi prvaka
Piše: SNObjavljeno: 18. srpanj 2024. 23:46

Engleska traži novog izbornika nakon što je Gareth Southgate podnio ostavku, a jedno od imena koja se spominju među glavnim kandidatima jest ono Grahama Pottera. Iako možda ultimativno nije prvi kandidat, neki bi zasigurno voljeli da upravo on sjedne na klupu Tri lava, a riječ je o Chelseaju.

O čemu je riječ? Naime, Potter je bio trener londonskih plavaca u razdoblju od rujna 2022. do travnja 2023. godine, mnogi će se sjetiti da ih je preuzeo nakon poraza od Dinama u Ligi prvaka. Ipak, na klupi se zadržao samo sedam mjeseci, no Chelsea je napravio neviđenu glupost.

Daily Mail doznaje da je Chelsea dužan isplaćivati Potteru 200.000 funti tjedno sve do listopada, a njegov dolazak na klupu Engleske bi im značajno olakšao jer bi dobili oko milijun funti te bi smanjili troškove. Ipak, jasno je da će i dalje morati trošiti novac na njega još gotovo tri mjeseca, što se samo uklapa u sumornu financijsku politiku kluba koji je u posljednjih nekoliko godina potrošio puno, puno više nego što je trebao, a dobio je - gotovo ništa...

Linker
19. kolovoz 2024 00:10