Đoković i Ibrahimović u Parizu 2013.

 Dubreuil Corinne/Abaca Press/Profimedia
DVIJE LEGENDE

Đoković se odmah naklonio Ibrahimoviću. Evo što je Ibra odgovorio o svojem nasljedniku

"Najjači si brate Ibra", napisao je srpski tenisač nakon što je Šveđanin objavio odlazak u mirovinu
Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 05. lipanj 2023. 07:27

Zlatan Ibrahimović u nedjelju je prekinuo sva nagađanja i u dobi od 41 godine završio igračku karijeru. Nakon utakmice između Milana i Verone, obratio se navijačima te poručio da je vrijeme da nogometu kaže "zbogom".

Rekorder švedske reprezentacije sa 62 gola u 121 utakmici kasnije je sjeo i pred novinare te dodao da će "od sutra biti slobodan od nogometnog svijeta". Nije htio iznositi detalje svoje odluke o oproštaju, ali rado je odgovorio na pitanje tko će biti njegov nasljednik.

- Nitko! Samo je jedan Zlatan. Kao dječaka su me uspoređivali s Marcom van Bastenom, ali on je taj koji jest, a ja sam taj koji jesam. Možda postoje sličnosti, ali usporedbe nisu potrebne. Sumnjam da će se pojaviti još jedan Zlatan s ovakvim egom - rekao je.

Novak Đoković prva je velika zvijezda koja mu je na društvenim mrežama odala počast nakon objave odlaska u mirovinu. Srpski tenisač je vijest iz Milana prokomentirao objavom na Instagramu.

image
INSTAGRAM/NOVAK ĐOKOVIĆ

"Najjači si brate Ibra", napisao je Đoković uz fotografiju Zlatana u dresu Milana. Dvije legende veže dugogodišnje prijateljstvo, nedavno su zajedno gledali utakmicu Lige prvaka između Milana i Intera, a Ibra ga je krajem prošle godine posjetio u svlačionici u Torinu, nakon što je Novak osvojio ATP Finale.

Linker
26. travanj 2024 14:05