Lionel Messi na treningu PSG-a

 TOSHIFUMI KITAMURA/Afp
NEMIR NA PARKU PRINČEVA

Drama u PSG-u: Messi napustio trening, trener ga molio da ostane. Navijači mu pripremaju provokaciju?

L‘Equipe ističe da nije objavljen službeni razlog izostanka s treninga u četvrtak
Piše: SNObjavljeno: 17. ožujak 2023. 19:57

Lionel Messi u četvrtak nije bio prisutan na treningu Paris Saint-Germaina, a L‘Equipe ističe da nije objavljen službeni razlog njegova izostanka.

Osim Messija, trening su propustili i Presnel Kimpembe, Marquinhos, Achraf Hakimi i Nordi Mukiele, dok je Sergio Ramos zbog ozljede ranije otišao u svlačionicu.

Mnogi nagađaju da bi Messijev izostanak mogao biti povezan s njegovom neizvjesnom budućnošću i izvještajima da bi se mogao suočiti s prosvjedima dijela navijača PSG-a koji žele da napusti klub.

Španjolski list Mundo Deportivo tvrdi da je skupina PSG-ovih navijača bila spremna provocirati Messija tijekom nedjeljne utakmice protiv Rennesa, smatrajući da argentinski nogometaš ne opravdava svoju visoku plaću. Novinar RMC-a Arthur Perrot tvrdi, međutim, da te informacije nisu točne.

Istovremeno je na Twitter profilu stanovitog Djamela, navodno vrlo popularnog među navijačima PSG-a zbog insajderskih informacija iz kluba, objavljeno da je Messi u utorak napustio trening, nezadovoljan onim što je trener Christophe Galtier tražio od njega.

"Trener Parižana pokušao ga je uvjeriti da ostane, ali je argentinski napadač ipak otišao kući", piše tviteraš i dodaje da je PSG učinio sve da ta informacija ne izađe u medije.

Galtiera u petak nisu pitali o ovom slučaju, ali se ipak u nekoliko odgovora dotaknuo Messija.

- Leo je sretan u svlačionici i iznimno nam je važan. U svojim godinama trenira svaki dan i uvijek rado igra, te čini suigrače boljima. Što se tiče njegove budućnosti, još je prerano govoriti o tome što će se dogoditi - rekao je Galtier.

Linker
08. svibanj 2024 20:10