MUTSU KAWAMORI/AFLO/PROFIMEDIA Mutsu Kawamori/aflo/profimedia
U ODLIČNIM ODNOSIMA

Emotivan trenutak za Luku Modrića, Španjolci otkrili: Veliki prijatelji posljednji su napustili stadion

U vrijeme kada je igrao za Real njih su dvojica bili nerazdvojni
Piše: SNObjavljeno: 22. listopad 2023. 09:47

Ligaški susret Seville i Real Madrida završio je neodlučenim 1:1 rezultatom, a utakmica će također biti zapamćena po međusobnom dvoboju Realovaca sa svojim legendarnim kapetanom Sergijom Ramosom, koji je nastupio u redovima Seville.

U momčadi Real Madrida još se uvijek nalazi pregršt igrača koji su dijelili svlačionicu Ramosom, a jedan od njih je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić. Poznato je da su Ramos i Modrić veliki prijatelji, da su im obitelji u odličnim odnosima, te da su nastavili svoj odličan odnos i kada je Ramos napustio bijeli dres.

Kako javljaju španjolski mediji, Ramos je nakon utakmice posjetio svlačionicu Real Madrida, a tamo se zadržao čak 45 minuta. Posjetio je tako Ramos svoje stare prijatelje i suigrače, a upravo su Ramos i njegova obitelj zajedno s Lukom Modrićem bili posljednji ljudi koji su te večeri napustili stadion Sanchez Pizjuan.

Modrić je za Real ušao s klupe u drugom poluvremenu i odigrao 30 minuta, dok je Ramos odigrao cijelu utakmicu za Sevillu.

Linker
06. svibanj 2024 10:47