Erling Haaland

 Peter Byrne/pa Images/profimedia
‘DALEKO OD NOGOMETA‘

FOTO Haaland nakon utakmice pokazao svoje tijelo, Pep Guardiola poludio: ‘Uopće nije potrebno to što on radi‘

Ovoga vikenda se prljavim trikovima poslužio kolumbijski branič Jerry Mina
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 15. svibanj 2023. 18:37

Zvijezda Manchester Cityja Erling Haaland nastavio je ovaj vikend terorizirati protivničke obrane. U 3:0 pobjedi njegovih Građana Norvežanin se jednom upisao u strijelce i tako postigao svoj 36. ligaški gol u sezoni, i svakim pogotkom podebljava svoj rekord za najviše postignutih pogodaka u jednoj sezoni Premier lige.

Protivnički igrači koriste razne načine kako bi ga spriječili, a ovoga vikenda se prljavim trikovima poslužio kolumbijski branič Jerry Mina. Stoper Evertona poznat je po svojim jakim fizičkim atributima i odličnoj skok igri, ali protiv Haalanda se služio raznim načinima zaustavljanja poput čupanja i udaranja zbog kojih je napadač zadobio brojne ogrebotine i masnice.

image

Erling Haaland

Peter Byrne/pa Images/profimedia

Haaland je nakon utakmice skinuo majicu ispod koje se može vidjeti izmlaćeno tijelo, a na masnice je nakon utakmice bijesno reagirao i trener Pep Guardiola.

- Mina? Nije potrebno to što on radi. Daleko od nogometa, nije potrebno raditi ono što on radi svaku utakmicu. Rekao sam mu: ‘Dovoljno si dobar igrač da izbjegneš takve stvari‘ – rekao je Guardiola nakon utakmice.

- On zna (što je učinio). Pitajte ga. Ovo nije fizičko, ovo nije mentalno. Postoje stvari koje nije potrebno učiniti, a on ih čini.

Do kraja sezone su ostala još tri kola u kojima će Haaland imati priliku okruniti svoju fantastičnu sezonu naslovom prvaka.

Linker
09. travanj 2024 11:40