Eduardo da Silva, Darijo Srna i Willian

 FABRIZIO ROMANO TWITTER SCREENSHOT
‘UHVAĆENI NA DJELU‘

Fotografija bivših Vatrenih raspametila Engleze, na pomolu je završetak posla od 100 milijuna eura

Najprije će pogledati veliki engleski derbi, a onda će možda pasti i konačna odluka u transfer-sagi.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. siječanj 2023. 21:26

Velik je posao ovih dana pred završetkom. Gdje će Mihajlo Mudrik? Sjajni ofenzivac ukrajinskog Šahtara već je dugo na meti londonskog Arsenala, a prema pisanju engleskih medija u utrku za dovođenje tog 22-godišnjaka uključio se i Chelsea. Mudriku je, kao i cijelom Šahtaru, sportski direktor Darijo Srna. Legendarni kapetan Vatrenih se prema najavama uputio u London na utakmicu engleske Premier lige između Chelseaja i Manchester Cityja, a upravo bi s čelnicima londonskog sastava trebao dogovoriti završetak ovog velikog posla.

Srna je u društvu Eduarda da Silve i nekadašnjeg nogometaša Chelseaja i Arsenala, brazilskog asa Williana snimljen u jednom londonskom restoranu. Podsjetimo, Arsenal je poslao ponudu Šahtaru za Mudrika na oko 40 milijuna funti, no ona je glatko odbijena. Arsenal je morao dati barem 80 milijuna, što još barem formalno nije učinio, a onda se u priču uključio Chelsea. Plavci su upravo ovoga četvrtka potpisali stopera Benoita Badiashilea iz Monaca, a čini se da će posao od 120 milijuna funti sa Enzom Fernandezom i Benficom propasti.

Srna, Dudu i Willian nekoć su zajedno dijelili svlačionicu u Šahtaru, a danas bi trebali zgotoviti formalnosti oko Mudrikovog odlaska u Englesku. Jedino, još nije jasno hoće li to biti u Chelsea ili Arsenal...

Linker
27. travanj 2024 02:04