JAVIER SORIANO Afp
ISKUPLJENJE

Francuz se izrugivao napadaču Intera zbog promašenog jedanaesterca, a onda ipak pokazao klasu

Griezmann i Alexis svoju su svađu riješili na vrlo humani način
Piše: Vito TomasObjavljeno: 15. ožujak 2024. 14:56

Atletico Madrid slavio je protiv Intera nakon drame jedanaesteraca i plasirao se u četvrtfinale najprestižnijeg nogometnog natjecanja. Uzbudljivu utakmicu obilježile su visoke tenzije, a turbulencije su kod pojedinaca eskalirale upravo kod raspucavanja s bijele točke.

U trenutku kada je Alexis Sanchez promašio jedanaesterac, kamere su uhvatile reakciju Antoinea Griezmanna koji je raspucavanje promatrao s klupe. Francuz je, naime, Čileanca u redovima Intera više puta nazvao sr*njem. Video je preplavio društvene mreže, brojni nogometni fanovi opravdano su osudili potez 32-godišnjeg napadača Atletica, ali Griezmann je na kraju ipak pokazao svoju klasu.

Kako navodi Marca, Griezmann je nakon utakmice osobno kontaktirao Alexisa i ponudio mu svoju ispriku, što je bivši napadač Arsenala prihvatio. Griezmann je iznio i razloge za svoju reakciju, dodavši da se pretjerano uzbudio i htio samo ohrabriti suigrača Jana Oblaka, a ne vrijeđati protivnika.

U svakom slučaju, Griezmann i Alexis ovaj su prijepor riješili na vrlo humani način, kakav i priliči dvjema odraslim osobama. Griezmann nakon svega može biti ‘malo sretniji‘, svojim je pogotkom u 35. minuti dao veliki doprinos konačnom povratku Atletica. Alexis se, s druge strane, prometnuo u jednog od tragičara Intera, ušao je u 102. minuti produžetaka i promašio jedanaesterac u raspucavanju s bijele točke.

Linker
24. travanj 2024 21:14