ANTE CIZMIC Cropix
FRUSTRIRAJUĆE

Gattuso neće biti sretan: Hajdukovac preletio skoro 15.000 kilometara i onda mu izbornik napravi ovo!?

Sigur je uz mladog braniča Fulhama Luca De Fougerollesa jedini igrač iz Europe koju nije zaigrao za Kanadu
Piše: SNObjavljeno: 17. listopad 2024. 09:21

Bio je standardan u mladoj reprezentaciji Hrvatske, čak je osvanuo i na širem popisu Zlatka Dalića, ali je ipak odlučio da njegovo srce kuca za Kanadu. Hajdukov dragulj Niko Sigur ponovno se odazvao pozivu kanadskog izbornika Jessea Marscha, ali ovog puta 21-godišnjak nije odigrao ni jednu minutu, protiv Paname (2:1).

Preletio je više od 7000 kilometara u jednom smjeru da bi ga Marsch ostavio na klupi u prijateljskoj utakmici igranoj u dalekom Torontu. A morat će se, jasno, i vratiti u Split...

Štoviše, Sigur je uz mladog braniča Fulhama Luca De Fougerollesa jedini igrač iz Europe koju nije zaigrao za Kanadu u ovom susretu. Zacijelo frustrirajuće.

image
VOJKO BASIC Cropix

Gennaro Gattuso, kod kojeg Sigur ionako ne uživa preveliko povjerenje, zasigurno neće biti sretan što mu je igrač proveo toliko vremena u zraku jer zna da će u sljedećim utakmicama biti podložan ozljedama, a na njemu je da učini sve kako bi izbjegao takvu situaciju.

Sigur je, podsjetimo, od standardnog člana udarnih 11 Bijelih došao do statusa zamjene za 16-godišnjeg Durdova. Talijan ga ne vidi na desnom boku, poziciji na kojoj je odradio većinu minutaže u splitskom klubu, a budući da je za mladog igrača najvažnije igrati, možda se uskoro odluči i na promjenu sredine...

Linker
17. listopad 2024 12:03