ROMAIN PERROCHEAU Afp
POTVRDA SJAJNOG NASTUPA

Grci opčinjeni hrvatskim braničem: Lovren nakon ‘besprijekorne‘ izvedbe zaradio prvu individualnu nagradu

Hrvat nije bio ‘jedan od‘ najboljih pojedinaca, već najbolji igrač susreta odigranog u Ateni
Piše: SNObjavljeno: 25. listopad 2024. 09:37

Dejan Lovren oduševljava u Grčkoj od svog prelaska u PAOK. Hrvatski stoper briljirao je u svom drugom nastupu za Crno-bijele, bio je jedan od najboljih pojedinaca derbija između AEK-a i PAOK-a koji je završio rezultatom 1:1.

Grčki mediji ostali su zapanjeni predstavom 35-godišnjeg Hrvata, hvalospjevi na Lovrenov račun mogli su se pronaći u praktički svakoj analizi spomenute utakmice.

"Najveću i pozitivno označenu raspravu pokreće nastup hrvatskog braniča. Veličanstvena predstava srednjeg braniča dokazuje da u našu zemlju nije došao zbog posljednjeg ugovora i mirovine. Pristojan, gotovo nepogrešiv, bio je zvijezda derbija na OPAP Areni.

Samopouzdanje u njegovim kretnjama na terenu možda je i posljednja stvar na koju se možemo "uhvatiti" za igrača koji je dugo uspio ostati na vrhunskoj razini. Jučerašnji nastup Dejana Lovrena značio je puno više. Lucescu sada zna da će njegov dolazak u kombinaciji s Coleyjem učiniti da noću mirnije spava", napisao je Sportime, koji je Lovrenu za nastup dodijelio ocjenu 20 od mogućih 10. Podatak koji govori sam za sebe...

A sada je Lovrenu stigla i ‘službena potvrda‘ za sjajnu izvedbu u derbiju. Hrvat nije bio ‘jedan od‘ najboljih pojedinaca, već najbolji igrač susreta odigranog u Ateni! Lovren je, naime, po glasovima navijača na klupskoj stranici PAOK-a proglašen igračem utakmice. Lovren je nagradu pokupio s ukupno 39 posto glasova ispred suigrača Jonnyja Ottoa i Babe.

"Veteranski hrvatski stoper pružio je vrlo dobru igru ​​punu trčanja, presinga i duela, dok je cijeli susret bio besprijekoran u obrambenim zadacima", stihovi su kojima je klub ‘opjevao‘ Lovrenovu izvedbu.

Linker
25. listopad 2024 10:45