IAN KINGTON Afp
BURNO U CITYJU

Guardiolu pitali za ozbiljne optužbe i Haalandovu tešku situaciju: ‘Ne znam je li psihički stabilan‘

Građani će ovog vikenda ugostiti Brentford na Etihadu u četvrtom kolu Premiershipa
Piše: SNObjavljeno: 13. rujan 2024. 16:19

Manchester City mogao bi se naći u velikim problemima zbog financijskog poslovanja. Idućeg ponedjeljka kreće saslušanje, naime, čak 115 optužbi je podignuto protiv njih zbog potencijalnih neispravnosti u upravljanju financijama. Tereti ih se, između ostalog, da nisu podnijeli točne informacije o plaćama bivših igrača i tadašnjeg trenera Roberta Mancinija.

Građani će ovog vikenda ugostiti Brentford na Etihadu u četvrtom kolu Premiershipa, a na press konferenciji uoči utakmice Pep Guardiola dotaknuo se tih optužbi:

- Nadam se da će to što prije završiti. Neovisan sudac donijet će odluku kojoj se radujem. Nisam odvjetnik, kao ni Erling (Haaland), ali čekat ću i vidjet ću što će se dogoditi. Znam što ljudi očekuju, ali nevini smo sve dok nas ne proglase krivima.

Dotaknuo se i Haalanda, kojemu je preminuo ujak i veliki obiteljski prijatelj prije nekoliko dana. Španjolski strateg odgovorio je na pitanje hoće li norveški golgeter zaigrati ovog vikenda.

- Ovo je teško razdoblje za njega i njegovu obitelj. Vidjet ćemo prije utakmice hoće li biti psihički stabilan i zaigrati od prve minute.

Linker
14. rujan 2024 06:15