Luka Vušković

 DHA/PANORAMIC/PROFIMEDIA
VELIKA SKROMNOST

Hrvat se pretvara u pravu zvijer, zabija, asistira, ali bivši hajdukovac želi više: ‘Nisam zadovoljan‘

Unatoč sjajnim igrama, stoper je i dalje s obje noge čvrsto na zemlji
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2024. 10:08

Mladi hrvatski reprezentativac, Luka Vušković, sinoć je odigrao sjajnu utakmicu za belgijski Westerlo. Naime, u susretu desetog kola tamošnjeg prvenstva, Vušković je postigao oba pogotka za svoju momčad u 2:2 remiju s Beerschotom.

Vušković je tako nastavio sjajnu formu iz ove sezone. Naime, već sada na kontu ima četiri pogotka, a uz to u prošlom kolu upisao je i prvu asistenciju u pobjedi kod Standard Liegea kojeg vodi Ivan Leko. Zanimljivo, ta asistencija bila je bivšem igraču Rijeke, Matiji Friganu, koji je Lekinoj momčadi zabio dva pogotka i tako zaradio povratak u U-21 reprezentaciju.

Osim novom kvalitetnom predstavom, Vušković je belgijsku javnost oduševio izjavom nakon utakmice:

- Ne mogu biti zadovoljan, osvojili smo samo jedan bod. Odigrali smo dobru utakmicu, ali u obrani moramo još više raditi i biti koncentriraniji. To je zadatak za cijelu ekipu. Sretan sam što sam zabio dva puta, ali šteta što nisam mogao zabiti više, jer sam sigurno imao dvije dobre prilike - rekao je mladi hrvatski reprezentativac.

Unatoč sjajnim igrama, Vušković je i dalje s obje noge čvrsto na zemlji. Svojom skromnosti je oduševio belgijske medije i javnost, koji se ne mogu načuditi da je igrač sa samo 17 godina toliko kvalitetan.

Linker
05. listopad 2024 12:56