Hrvatska nogometna reprezentacija je odradila prvi trening uoči Danske

 ANTE CIZMIC Cropix
ODLIČNA ATMOSFERA

Hrvatska odradila prvi trening uoči novih izazova u Ligi nacija, Dance čeka pakao na prepunom Maksimiru

Izbornik Zlatko Dalić je okupio Vatrene i odradio prvi trening uoči susreta s Danskom i Austrijom
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 19. rujan 2022. 19:00

Hrvatska reprezentacija odradila je prvi trening uoči utakmica s Danskom i Austrijom. Izbornik Zlatko Dalić izveo je momčad na teren broj 4 maksimirskog kompleksa jer čuvali su Hitrec-Kacian zbog kiše koja je padala posljednjih dana i dobro ga natopila. Na njemu će raditi u utorak...

Stigli su svi, na terenu su bila sva 24 igrača, iako su pojedini imali samo rekuperaciju. Na treningu je bio i Martin Erlić koji nije igrao zadnje dvije utakmice Sassuola zbog ozljede mišića.

Dalić, te njegovi pomoćnici Ćorluka, Olić, Mandžukić, Ladić i Mrmić i kondicijski trener Milanović imali su na travnjaku vratare Livakovića, L. Kalinića i Ivušića, obrambene igrače Juranovića, Stanišića, Sosu, Barišića, J. Šutala, Lovrena, Vidu, Erlića i Gvardiola, veznjake Modrića, Kovačića, Brozovića, Vlašića, Pašalića i Majera kao i napadače Perišića, Kramarića, Petkovića, Oršića, Budimira i Livaju.

Dojam je bio da su gotovo svi stigli vrlo raspoloženi i nasmijani. Na treningu je bio i direktor reprezentacije Stipe Pletikosa, a nije izostao niti Zorislav Srebrić.

Za utakmicu Hrvatska – Danska koja se igra u četvrtak u 20.45 na maksimirskom stadionu veliko je zanimanje, ulaznice su gotovo rasprodane, na tribinama će biti 23 tisuće gledatelja. Danaca stiže tisuću pa je odlučeno da će se za drugi dio južne tribine prodavati ulaznice našim navijačima, dakako između će biti sigurnosna zona.

Linker
18. travanj 2024 21:38