Marko Pajač

 ALESSIO MORGESE/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Alessio Morgese/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
IMPRESIVAN UČINAK

Hrvatski nogometaš odigrao jednu od svojih najboljih utakmica! Dobio je gotovo savršenu ocjenu

Dok se njegov brat Igor pripremao za ulogu VAR suca u osječkom derbiju on je odigrao jednu od najboljih utakmica
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 05. travanj 2022. 18:01

Nekadašnji lijevi bek Lokomotive, Marko Pajač, bio je strijelac i asistent u pobjedi Brescije (2:0) protiv LR Vicenze, a na popularnom Sofascoreu zaradio je ocjenu 9.9!

Što je gotovo savršena utakmica, gledajući tu aplikaciju daleko je najbolje ocijenjeni hrvatski nogometaš proteklog vikenda (prvi sljedeći je Mirko Marić iz Crotonea s ocjenom 7.9, treći Ante Budimir s golom u Primeri - 7.7). Možete onda zamisliti kako je odigrao i što je sve napravio za toliku ocjenu. Naravno, bio je i daleko najbolji igrač kola u Seriji B.

A tom pobjedom Pajač je pogurao Bresciju još korak u borbu za plasman u Serie A. Brescia je sad peta sa 57 bodova, ali gužva je na vrhu, vodeći Cremonese ima 60 bodova, Lecce je drugi s 59, Pisa ima 58, a Monza i Brescia 57. Plasman u play-off više ne bi trebao biti upitan, deveta Perugia zaostaje 10 bodova.

image

Najbolje ocijenjeni igrači prema SofaScoreu

SOFASCORE

Grafika: SofaScore

Pajač igra u Serie B odličnu sezonu, odigrao je 30 od 32 utakmice, u većini njih bio je starter, zabio je dva pogotka, asistirao već šest puta. Uđe li Brescia u Serie A bit će jedan od ključnih igrača u tom uspjehu. Do kraja je ostalo još šest kola i onda play-off koji Brescia želi izbjeći.

Inače, u Bresciji desnog beka igra Fran Karačić, bivši igrač Lokomotive i (formalno) Dinama, on je ove sezone upisao tek 13 nastupa.

Linker
20. travanj 2024 09:53