Luka Menalo

 DAMIR KRAJAC Cropix
ŽESTOKA SVAĐA

Incident na treningu, trener izvrijeđao dinamovca, on otišao iz kluba: ‘Zbog tebe djeca nemaju kruha‘

Dinamovac Luka Menalo vraća se s posudbe u Celju nakon što ga je trener izvrijeđao pred svima
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 28. kolovoz 2024. 19:15

Luka Menalo više nije igrač slovenskog prvaka Celja, u koji ga je Dinamo poslao na posudbu. Reprezentativac Bosne i Hercegovine napustio je slovenski klub nakon svađe s trenerom Albertom Rierom.

Naime, na današnjem sastanku momčadi Celja izbila je žestoka svađa u kojoj su sudjelovali Menalo i Riera. Prema informacijama Ekipe 24, španjolski trener je pred svima kritizirao Menala i njegovu igru.

U jednom je trenutku otišao i malo dalje od uobičajenih kritika, te je jednom od igrača navodno rekao da ‘‘zbog Menala njegova djeca neće imati kruha‘‘.

Nakon toga je Dinamov nogometaš otišao do predsjednika kluba i rekao da će odmah napustiti Celje ako je on problem u cijeloj situaciji, a to se na kraju i dogodilo.

Tek treba vidjeti gdje će Menalo nastaviti karijeru s obzirom na to da je Dinamov kadar uglavnom dobro popunjen, vjerojatna je opcija nova posudba. Ugovor s Modrima ima do ljeta 2026. godine.

Menalo je u Celju bio od početka ove kalendarske godine te je s klubom osvojio naslov prvaka, a zanimljivo je da nije jedini koji je s Rierom imao problema.

Inače, Celje je u velikoj krizi i već četiri utakmice ne zna za pobjedu...

Linker
05. rujan 2024 10:55