Što li Dalić misli o vašem izboru?

 GORAN MEHKEK/CROPIX
GLAS NARODA

Izabrali ste: Ovo su Vatreni koje Dalić treba voditi na Euro. Ispod crte ikona, zvijezde Hajduka i Dinama,...

U našoj anketi birali ste igrače koje bi po vašem mišljenju izbornik trebao povesti u Njemačku
Piše: SNObjavljeno: 25. ožujak 2024. 13:45

Koja 23 igrača bi Zlatko Dalić trebao voditi na Europsko prvenstvo? To je pitanje koje smo vam postavili u našoj anketi, a glasali ste po linijama te odabrali momčad za koju mislite da bi najbolje predstavljala Hrvatsku na kontinentalnoj smotri.

Na poziciji vratara odabrali ste tri čuvara mreža koja su nominalno i prvi Dalićevi izbori. Očekivano je najviše glasova dobio Dominik Livaković, a iza njega su Ivica Ivušić i Nediljko Labrović. PAOK-ov Dominik Kotarski malo zaostaje za Labrovićem dok Ivo Grbić nije dobio previše glasova.

U obrani je najviše glasova dobio Joško Gvardiol, a od vas smo tražili da izaberete osam obrambenih igrača. Osim igrača Manchester Cityja, tu su, redom po količini glasova koje su dobili: Josip Stanišić, Martin Erlić, Josip Juranović, Borna Sosa, Josip Šutalo i Borna Barišić. Ispod crte su ostali Domagoj Vida, Niko Kristian Sigur, Marin Pongračić i Filip Uremović.

Trebali ste odabrati i osam veznih igrača, a zanimljivo je da je, u trenutku pisanja ovog teksta, više glasova dobio Mateo Kovačić nego Luka Modrić. Razlika je svega u nekoliko glasova, a odmah do njih je Marcelo Brozović dok su petorica koja bi trebala ići na Euro, po vama, Lovro Majer, Mario Pašalić, Luka Ivanušec, Martin Baturina i Luka Sučić. Veznjak Salzburga je dobio dosta više glasova od Nikole Vlašića, a ispod crte su ostali i Kristijan Jakić, Josip Mišić i Nikola Moro.

Što se napadača tiče, najviše glasova je dobio Andrej Kramarić. Odmah do njega su Ante Budimir i Bruno Petković, a bez obzira na činjenicu da je ozlijeđen, Ivan Perišić zatvara kvartet onih koje bi Dalić trebao pozvati u Njemačku. Marco Pašalić je dobio više glasova od Marka Pjace, a gotovo zanemarivo su prošli Mislav Oršić i Josip Brekalo.

Anketa će ostati otvorena pa još uvijek možete dati svoj glas:

Linker
25. ožujak 2024 14:06