Robert Lewandowski sa suprugom Annom

 ALAIN JOCARD Afp
POLJAK POD POVEĆALOM

Izgled Roberta Lewandowskog izazvao lavinu komentara, a sve zbog jednog detalja: ‘Čini mi se kao šala...‘

Napadač Barcelone Robert Lewandowski bio je jedna od glavnih zvijezda svečane dodjele Zlatne lopte
Piše: SNObjavljeno: 18. listopad 2022. 11:30

Nije Lewandowski ponio nagradu Zlatna lopta koja je otišla u ruke Karima Benzeme, ali je osvojio premijerni ‘Müller Trophy‘ koji se dodjeljuje napadaču s najviše postignutih golova prošle sezone.

image
FRANCK FIFE Afp

A na svečanu je dodjelu nagrada Poljak stigao u elegantnom crnom odjelu koje je kombinirao sa crnom leptir mašnom. Ono što je posebno plijenilo pozornost je ipak bio - njegov sat. Naime, na društvenim mrežama osvanula je čitava lavina komentara vezana uz njegov sat koji je nosio za tu prigodu. Riječ je o unisex ‘Casio Vintage‘ modelu zlatne boje čija cijena iznosi otprilike 43 eura.

"Ako Lewandowski s ovim Casiom ide na Zlatnu loptu, ja mogu sa svojim bez problema na svadbu...Čini mi se kao šala da Lewandowski sada nosio Casio nakon što je njegov sat ukraden...skromni Lewandowski s Casiom na ruci", samo su neki od navijačkih komentara na društvenim mrežama.

A zašto je jeftiniji sat na ruci Lewandowskog uopće izazvao toliku pozornost? Naime, prije nekoliko mjeseci poljskom napadaču ukraden je njegov skupocjeni sat marke Patek Philippe čija je vrijednost procjenjena na 70.000 eura. Zato se sada odlučio na nešto manje vrijednu opciju...

Linker
19. travanj 2024 09:16