Kroos, Casemiro i Modrić

 ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP/PROFIMEDIA Anne-christine Poujoulat/Afp/Profimedia
NESVAKIDAŠNJI INTERVJU

‘Izlazak s Ronaldom, Modrićem i Ramosom? Cristiano plaća, ima najviše, Sergio bira mjesto, a Luka zatvara birtiju‘

Veliki Roger Federer postavio je njemačkom veznjaku pitanje u kojem je odgovor bio - HR maestro.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. listopad 2022. 11:09

Španjolski sportski dnevni list Marca u sutrašnjem će izdanju (petak) objaviti španjolski prijevod velikog intervjua s Tonijem Kroosom. Razgovor kojeg su razni njemački novinari snimali s veznjakom madridskog Reala trajao je, ni više ni manje nego - pet sati. Naravno, neće sve stati u novine, već je razgovor pod naslovom #kroos90 objavljen na istoimenoj web-stranici dostupan za narudžbu u tiskanom ili digitalnom izdanju, na njemačkom. Za nešto manje od dva eura, koliko košta narudžba ovog zanimljivog materijala, pomaže se Kroosovoj humanitarnoj zakladi.

No, #Kroos90 pun je interesantnih podsjećanja na dijelove karijere velikog nogometaša. Ima tu, osim novinarskih pitanja i onih koje su mu postavili sportaši, primjerice Rogera Federera, ili pjevači poput Robbieja Williamsa, a u jednom se dijelu dotaknuo i Luke Modrića. Pitanje glasi ovako, a postavio ga je Wolf Fuss, komentator njemačkog Sky Sportsa:

Kroos, Benzema, Cristiano Ronaldo, Modrić i Sergio Ramos odlaze na tulum. Tko bira mjesto, kakva glazba će svirati, tko će platiti izlazak, tko prvi odlazi kući, a tko zatvara birtiju?

- Benzema bira glazbu, što ne znači da je volim, haha. Plaća, naravno, onaj tko ima najviše novca, a to je Cristiano. Pretpostavljam da bih ja bio taj koji bi prvi otišao doma. Nisam previše od tih nekih izlazaka, ja bi ih radije sve pozvao kod sebe kući. Tko nam sad još nedostaje? Ramos i Modrić. OK, Ramos bira mjesto izlaska, a Modrić ga zatvara - kroz smijeh će reći Toni Kroos.

I u odgovoru na Federerovo pitanje Kroos je spomenuo kapetana Vatrenih. Roger je pitao Kroosa koji veznjak mu najviše paše na terenu kao suigrač.

- Ono što smo nas trojica (Casemiro, Modrić, Kroos, op.a.) imali u Madridu najbolje opisuje moj perfektan "match". Casemiro je imao jasan zadatak. Sredina terena, počistiti centar. Luka i ja smo dva igrača koja se ne srame defenzivnih zadataka, a na drugu stranu, igramo puno nogometa, kontroliramo igru i okrećemo stvari u našu korist. Naše postavke i u obrani i u napadu bile su sjajne, sva trojica znala smo gdje se kretati i kako igrati, nismo trebali puno ni pričati, a sve bi znali. Casemiro i Modrić za mene su blizu perfekcije - kaže Kroos u, kako ga je sam nazvao, najvećem i najvažnijem intervjuu njegove karijere.

Kroosa su u pet sati "ispitivali" i Rafael Nadal, Robert Lewandowski, Jupp Heynckes, Jurgen Klopp i mnogi drugi poznati sportaši, te osobe iz javnog života.

Linker
20. travanj 2024 06:22