ANDY BUCHANAN Afp
BILA JE NA TRIBINAMA

Javila se majka omraženog engleskog nogometaša: ‘Nije mi lako gledati kroz što on prolazi‘

Zoe Maguire-Wilkinson je stala u obranu sina Harryja
Piše: SNObjavljeno: 15. rujan 2023. 10:44

Harry Maguire ne proživljava najbolje dane u karijeri. Nekoć najskuplji stoper na svijetu ostao je bez kapetanske vrpce u Manchester Unitedu koji ga je ovog ljeta želio prodati, ali do transfera ipak nije došlo te je ostao na Old Traffordu. Na meti je vrijeđanja mnogih navijača, a nakon što je postigao autogol na utakmici između Engleske i Škotske, u njegovu obranu je stala majka Zoe Maguire-Wilkinson.

- Kao majci, vidjeti razinu negativnih i uvredljivih komentara koje moj sin dobiva od nekih navijača, stručnjaka i medija je sramotno i potpuno neprihvatljivo za bilo koga, a kamoli za nekoga tko se trudi iz petnih žila za klub i državu.

Maguire-Wilkinson je komentirala i sve što se događalo na utakmici između Engleske i Škotske.

- Kao i obično, bila sam na tribinama i nije prihvatljivo to što se stvara ni iz čega. Razumijem da u nogometnom svijetu postoje usponi i padovi, pozitivne i negativne stvari, ali ovo što se događa Harryju je probilo granice nogometa. Nije mi lako gledati kroz što on prolazi. Ne bi mi bilo drago vidjeti druge roditelje ili igrače da ovo prolaze u budućnosti, posebno ako se radi o mladim nogometašima i nogometašicama - rekla je Maguire-Wilkinson i zaključila:

- Harry ima dobro srce i dobro je da je mentalno jak te da može podnijeti ono što mnogi drugi ne bi mogli. Ovakvo zlostavljanje koje on mora trpjeti ne želim nikome.

Linker
03. svibanj 2024 02:55