FRANCK FIFE Afp
LEGENDARNI NAPADAČ

Jedan od najvećih svih vremena zna što će se dogoditi kada ​Mbappe potpiše za Real: ‘Svi su uzbuđeni zbog toga‘

Tvrdi da će francuski internacionalac konačno osvojiti Ballon d‘Or kada se pridruži Real Madridu
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 11. ožujak 2024. 16:40

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldo (47) se u intervjuu za Daily Mail osvrnuo na trenutno stanje u nogometu. Posebno je nahvalio Judea Bellinghama za kojeg vjeruje da bi mogao jednog dana osvojiti Zlatnu loptu.

- Sviđa mi se način na koji igra Jude Bellingham. Način na koji igra u Madridu, zabija golove u gotovo svakoj utakmici, volim ga gledati kako igra. Stalno ide naprijed. Gledao sam nekoliko utakmica na stadionu Bernabeu i tražio sam Bellinghama. Jako me iznenadio svojom kvalitetom. Po brzini kojom utrčava u prostor, vidi se da cijelo vrijeme želi zabijati golove. Svojom kvalitetom me malo podsjeća na Zinedinea Zidanea, rekao je Ronaldo.

image
OSCAR J BARROSO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Bellingham nije jedini igrač koji je impresionirao Ronalda. Od jednog napadača do drugog, on kaže da je Kylian Mbappe trenutno najbolji napadač u svjetskom nogometu i tvrdi da će francuski internacionalac konačno osvojiti Ballon d‘Or kada se pridruži Real Madridu.

- Moramo pričekati da bude službeno prije nego što govorimo o tome u detalje, ali svi su uzbuđeni zbog Kyliana Mbappea u Madridu. On je nevjerojatan igrač. Sigurno jedan od najboljih igrača u ovom trenutku. Mislim da je Real Madrid vrlo dobar izbor za njega ako do toga dođe. Mislim da će konačno osvojiti Ballon d‘Or ako ode u Real.

Ne znam što je istina, ali ljudi pričaju o njegovoj situaciji u PSG-u. Sigurno će u Madridu imati tim koji će ga podržavati pri svakoj njegovoj odluci. Imat će tim koji će ga podržavati na terenu i izvan njega. Oni će ga zaštititi. Ali, mislim da mu je bilo jako dobro u PSG-u, zaključio je Brazilac.

Linker
27. travanj 2024 17:11