Mučne scene iz Bukurešta

 TWITTER SCREENSHOT
PREKID U 32. SEKUNDI

Kaos u Bukureštu! Rumunji vikali: ‘Srbija, Srbija‘ i napali navijače BiH, letjeli topovski udari...

Najvatreniji navijači domaćih lako su se i brzo probili do tribine na kojoj su bili Fanaticosi.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. rujan 2022. 22:17

Igralo se u Bukureštu svega 32 sekunde prije no što će utakmica posljednjeg kola UEFA-ine Lige nacija između Rumunjske i Bosne i Hercegovine biti prekinuta. Već u uvodnoj minuti dvoboja rumunjski navijači napali su oko 200 navijača BiH koji su bili na tribini iza jednoga gola.

Utakmica je morala stati jer su se rumunjski navijači bez nekih većih problema probili do tribine gdje su smješteni BH Fanaticosi. Tampon-zona između dvije navijačke skupine nije izdržala, a navijači Rumunjske vikali su: "Srbija, Srbija!", nakon čega su počele letjeti baklje i još kojekakva dostupna pirotehnička sredstva.

Samo igrom sreće i brzom intervencijom policijskih snaga spriječeni su još veći nemiri, a još prije utakmice znalo se da će ovo biti utakmica visokog rizika... Rumunjski specijalci brzo su intervenirali, a pedesetak najvatrenijih domaćih navijača brzo je udaljeno s lica mjesta.

TRENUTAK KADA JE PREKINUTA UTAKMICA POGLEDAJTE OVDJE

Bosna i Hercegovina je, podsjetimo, izborila elitni rang Lige nacija, znalo se to još i uoči ove utakmice koju su Rumunji dobili s 4-1.

Linker
03. lipanj 2023 09:50