FADEL SENNA Afp
PRVE REAKCIJE

Kapetan Belgije: ‘Razočarani smo, Dat ćemo sve protiv Hrvatske‘; Marokanski junak: ‘Zabili smo u pravom trenutku‘

Nakon iznenađujuće pobjede Maroka nad Belgijom (2:0) na SP-u stigle su prve reakcije
Piše: HinaObjavljeno: 27. studeni 2022. 16:56

"Svi smo razočarani. Htjeli smo se kvalificirati već ove nedjelje, ali naišli smo na vrlo dobru momčad iz Maroka. Čestitam im. Mi se moramo psihički oporaviti, dobro odmoriti i dat ćemo sve od sebe u sljedećoj utakmici protiv Hrvatske. Morat ćemo vidjeti što nije dobro funkcioniralo danas iako nismo imali tako lošu utakmicu", rekao je kapetan Belgije Eden Hazard.

Oglasio se i belgijski izbornik Roberto Martinez.

"Težak rezultat. Nakon gola smo izgubili organizaciju. I nismo bili dobri u posljednjoj napadačkoj trećini. Ovaj prvi gol je imao značajan utjecaj na ostatak utakmice. Bila je to faza obrane koju nismo dobro zradili, nije bilo nikoga na bližoj stativi na slobodan udarac Sabirija, ali tako se branimo šest godina kod ovakvh situacija. Dakle, to nije organizacijski problem. Ali moram pregledati video. Sveukupno, moramo biti puno ujedinjeniji. To je tako na utakmicama na Svjetskom prvenstvu."

image

Eden Hazard

JACK GUEZ Afp

Oglasio se i marokanski junak Hakim Ziyech.

"Zabili smo u pravom trenutku. Zasluženo smo pobijedili. Nakon 70 minuta neki su naši igrači bili umorni, ali kako nam je publika stala iza leđa, stvarno su nam pomogli. Dali su nam veliki poticaj da ubilježimo prvu pobjedu na mundijalima nakon 24 godine".

Linker
24. travanj 2024 13:15