DAMIR SKOMRLJ Cropix
PODBACILI U SVAKOM SMISLU

‘Katastrofa!‘ Makedonci na udaru nakon poraza od Hrvatske, oglasio se i Ristovski

Sjeverna Makedonija iduću utakmicu igrat će 10. lipnja kada je na rasporedu susret protiv Češke
Piše: SNObjavljeno: 04. lipanj 2024. 10:05

Hrvatska nogometna reprezentacija riješila je prvu prepreku uoči Eura i svladala Sjevernu Makedoniju na Rujevici rezultatom 3:0. Dok u redovima Vatrenih vlada zadovoljstvo zbog ostvarenog rezultata, Makedonci nisu previše sretni viđenim.

Izbornik reprezentacije Blagoja Milevski nije bio zadovoljan pristupom igrača, ponajviše taktičkom disciplinom i fizičkom spremom pojedinih igrača:

- Čestitam Hrvatskoj na igri i pobjedi. Pokazalo se da je u ovom trenutku daleko bolja reprezentacija od nas, iako smo imali sjajnih trenutaka u prvom poluvremenu. Nažalost, ako ih ne realizirate protiv ovakvih momčadi, slijedi kazna. Ali, idemo dalje, imamo vremena do rujna otkloniti anomalije koje nam se ukažu. Prije svega se nadam da će igrači riješiti probleme u klubovima i s većom minutažom biti konkurentniji u reprezentaciji. Na trenutke nisam bio zadovoljan taktičkom disciplinom i fizičkom spremom nekih naših igrača što je rezultat problema koje donose iz klubova. Ovo je sjajna prilika da s više aspekata vidimo gdje smo i na čemu trebamo raditi da bismo u budućnosti bili na višoj razini - kazao je nakon utakmice u izjavi za medije, a onda uputio lijepu poruku Hrvatskoj:

- Želim Hrvatskoj uspješne nastupe na Euru i navijat ćemo da dođu što dalje.

Makedonski mediji također nisu štedjeli igrače:

"Katastrofalna Makedonija u Rijeci. Ne toliko zbog uvjerljivog poraza, koliko zbog načina na koji je momčad igrala. Katastrofa. Ovo je jedno od najslabijih, ako ne i najslabije izdanje Makedonije u posljednje vrijeme", piše SportSport.mk.

"Suptilnu" poruku poslao je i sad već bivši reprezentativac te igrač Dinama, Stefan Ristovski, koji je na društvenim mrežama objavio sliku krvave glave u dresu reprezentacije, pokazujući vjerojatno kako se to igra za nacionalnu vrstu.

image

Instagram story Stefana Ristovskog

SCREENSHOT (INSTAGRAM)

Sjeverna Makedonija iduću utakmicu igrat će 10. lipnja kada je na rasporedu još jedan prijateljski susret, a protivnik će im biti Češka.

Linker
29. rujan 2024 00:56