BILDBYRAN/DDP USA/PROFIMEDIA Bildbyran/ddp Usa/profimedia
UŽARENA ATMOSFERA

Ključna utakmica prekinuta na poluvremenu, dimni oblak prekrio stadion, oglasio se i požarni alarm

Nogometaši Malmöa u konačnici su slavili s 1:0 i osvojili naslov prvaka
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 13. studeni 2023. 11:49

Ključna utakmica posljednjeg kola švedske lige između Malmöa i Elfsborga, koja je trebala odrediti ovogodišnjeg pobjednika natjecanja, prekinuta je zbog nereda na tribinama nakon završetka prvog poluvremena.

Prekid utakmice trajao je oko sat vremena, prije nego što se susret nastavio. Prije početka susreta Elfsborg je zauzimao prvo mjesto prvenstvene tablice, s tri boda više od Malmöa, kojem je u ovoj utakmici igrala jedino pobjeda, dok je Elfsborgu bio dovoljan samo bod kako bi osvojio naslov prvaka.

U poluvremenu utakmice došlo je do bakljade navijača Malmöa, zbog čega se stvorio veliki dimni oblak. Tada se na razglasu stadiona oglasio službeni spiker i obavijestio navijače da napuste tribine stadiona, upalio se i požarni alarm, ali navijači nisu htjeli napustiti stadion.

image

navijači

BILDBYRAN/DDP USA/PROFIMEDIA Bildbyran/ddp Usa/profimedia

Nakon toga je susret prekinut, a nastavljen je nakon sat vremena pauze. U drugom poluvremenu susreta pogodak su postigli gosti, pa je tako momčad Malmöa na krilima strijelca Isaaca Kiesea Thelina ugrabila minimalnu 1:0 pobjedu koja je bila dovoljna za prvo mjesto i novi naslov prvaka najtrofejnijeg švedskog kluba.

image

slavlje pogotka

BILDBYRAN/DDP USA/PROFIMEDIA Bildbyran/ddp Usa/profimedia

Linker
19. svibanj 2024 15:09