SEAN RYAN/IPS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Sean Ryan/ips/shutterstock Editorial/profimedia
NAKON OSAM GODINA

Klopp prvi put progovorio o odlasku kapetana: ‘Bio sam iznenađen kada je rekao da želi ići. Nedostajat će nam‘

‘Radimo na rješenjima. Zaista smo optimistični i uzbuđeni s tim u vezi‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 30. srpanj 2023. 14:59

Jürgen Klopp otkrio je kako je Liverpool pokušao želio zadržati svoga kapetana Jordana Hendersona u klubu, ali ga nisu željeli prisljavati na ostanak. Odlučili su kako mu neće stati na put nakon što je sa Stevenom Gerardom dogovorio svoj prelazak u Al Ettifaq za čak tri milijuna eura mjesečne plaće.

- Jesam li bio iznenađen kad je Henderson rekao da karijeru želi nastaviti drugdje? Naravno. Bili smo u vezi osam godina... Znao je kako ga želimo zadržati, ali ako je želio otići mi mu nećemo bacati kamenje na put. Jordanu ćemo nedostajati, a nama će nedostajati on. Moramo dalje i hoćemo. To je jasno - kazao je trener Liverpoola.

Klopp je dodao i kako je sada jasno da se Liverpool mora pojačati u veznom redu ako ne želi ponoviti sezonu bez trofeja. Redsi su ovog ljeta već potpisali dva veznjaka, Dominik Szoboszlai stigao je iz RB Leipziga, a pobjednik Svjetskog kupa Alexis Mac Allister došao je iz Brightona.

- Definitivno je važno ojačati vezni red. Moramo nešto učiniti, to je jasno. Radimo na rješenjima. Zaista smo optimistični s tim u vezi. Uzbuđeni također - rekao je.

Henderson, inače, nije i jedini nogometaš koji je ovoga ljeta Anfield zamijenio Saudijskom Arabijom. Roberto Firmino potpisao je za Al Ahly, dok je Fabinho pred realizacijom transfera u Al Ittihad.

Linker
26. lipanj 2024 16:24