Vahid Halilhodžić teško popušta od svojih stavova

 KENZO TRIBOUILLARD/AFP/PROFIMEDIA Kenzo Tribouillard/Afp/Profimedia
HOĆE LI VIDJETI KATAR?

Kraj trakavice oko Vahine sudbine na klupi Maroka? Predsjednik Saveza poslao poruku i treneru i igračima

Maroko će na Svjetskom prvenstvu u Kataru igrati u skupini s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom
Piše: SNObjavljeno: 13. travanj 2022. 15:55

Hoće li Vahid Halilhodžić voditi reprezentaciju Maroka na Svjetskom prvenstvu u Kataru? Bosansko-hercegovački stručnjak je na marokanskoj klupi izborio Mundial, ali još uvijek nije sigurno hoće li voditi momčad na njemu. Razlog je razilaženje s nekim velikim zvijezdama marokanskog nogometa koji nisu nastupili za reprezentaciju na zadnjim utakmicama.

Tamošnja javnost bi voljela vidjeti Hakima Ziyecha, Nasira Mazraouija i Abderrazaka Hamdallaha u momčadi pa je posljednjih dana krenula velika kampanja za njihovim povratkom. Kako je poznato da je Halilhodžić nepopustljiv, tako je počela i priča kako će mu čelnici Maroka dati otkaz i dovesti trenera koji će bolje surađivati s trenutno otpisanim rezultatima.

Danas se oko cijelog slučaja oglasio i Faouzi Lekjaa, predsjednik Nogometnog saveza Maroka koji je jasno rekao:

"Vahid Halilhodžić je trenutno izbornik reprezentacije Maroka. Njegova vrata su otvorena za sve igrače bez obzira jesu li u prošlosti ovdje imali problema", rekao je Lekjaa i dodao:

"Trenutno je naš odnos s Halilhodžićem dobar. Doći će s odmora i onda ćemo s njim započeti razgovore oko priprema za Svjetsko prvenstvo te oko problema s pojedinim igračima."

Podsjetimo, Maroko će u Kataru igrati u skupini s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom.

Linker
03. svibanj 2024 17:00