Marc Overmars na predstavljanju u Belgiji

 TOM GOYVAERTS Afp
ODRADIO I PREDSTAVLJANJE

Legenda Arsenala i Barcelone mjesec dana nakon seks-skandala ima novi posao: ‘Ono se neće ponoviti‘

Marc Overmars od danas je na novoj funkciji, jednako odgovornoj onoj u Ajaxu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. ožujak 2022. 14:26

Nema tome mjesec dana, a u javnost su izašle neke stvari, bolje rečeno sporne SMS-poruke u koje je bio involviran Marc Overmars. Legenda Arsenala i Barcelone upletena je u seks-skandal koji se događao unutar zidina Ajaxa, velikog kluba u kojem je radio kao direktor.

Overmars bi tako, kako se saznalo, u svoje slobodno vrijeme ženama koje su radile u klubu slao fotografije svog spolnog organa. Naravno, ženama, njegovim klupskim kolegicama, to baš nije najbolje sjelo pa su se odlučile požaliti i prijaviti seksualnog predatora. Nije prošlo dugo, a iz kluba su se jasno ogradili od njega te raskinuli suradnju.

- Nisam shvatio da sam prelazio granice, posramljen sam. Za nekoga na mojoj poziciji to je neprihvatljivo. Znam da je sada kasno za to, ali ispričavam se - govorio je Overmars koji već od ovoga ponedjeljka ima novi posao.

Overmars je od danas direktor belgijskog Royal Antwerpena, a održana je i press-konferencija na kojoj je predstavljen.

- Moram proći kroz to razdoblje mog odlaska iz Ajaxa, jako žalim za time. No, u dogovorima s Antwerpenom bio sam već neko vrijeme i ono što se dogodilo nije utjecalo na naše razgovore. To što sam učinio više se neće ponoviti - rekao je Overmars na predstavljanju u Belgiji.

Linker
25. lipanj 2022 10:17